ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έρευνα | Οι άνθρωποι με ξανθά μαλλιά κάνουν καλύτερό και πιο συχνό σεξ από τους υπόλοιπους!

Αν τελευταία αντιμετωπίζεις έλλειψη δραστηριότητας στο κρεβάτι, τότε σου προτείνουμε να καλέσεις στο κομμωτήριο σου και να κλείσεις ραντεβού το συντομότερο δυνατόν. Προκύπτει πως αιτία της σεξουαλικής σου ξηρασίας μπορεί να είναι το χρώμα των μαλλιών σου. Κι όμως, μπορεί να σου φαίνεται παράξενο ή παράλογο, αλλά με βάση μία έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία προφυλακτικών, Skyn, […]

Default avatar

Guest Author

1 Μαρτίου, 2017

Αν τελευταία αντιμετωπίζεις έλλειψη δραστηριότητας στο κρεβάτι, τότε σου προτείνουμε να καλέσεις στο κομμωτήριο σου και να κλείσεις ραντεβού το συντομότερο δυνατόν. Προκύπτει πως αιτία της σεξουαλικής σου ξηρασίας μπορεί να είναι το χρώμα των μαλλιών σου.

Κι όμως, μπορεί να σου φαίνεται παράξενο ή παράλογο, αλλά με βάση μία έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία προφυλακτικών, Skyn, απεδείχθη πως δεν έχουν όλα οι αποχρώσεις μαλλιών, ίδιες επιδόσεις στο σεξ.

Αναλυτικότερα, επισημάνθηκε περίτρανα με βάση τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, πως οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά είναι πιο φλογερές και δραστήριες στο κρεβάτι.

Αναφέρεται μάλιστα πως οι ξανθές όχι μόνο κάνουν καλύτερό σεξ, αλλά κάνουν και πιο συχνό από τις υπόλοιπες γυναίκες. Τα αποτέλεσμα, λοιπόν, κατέδειξαν ότι ένα επιβλητικό 79% ξανθών γυναικών κάνουν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα σεξ.

Παράλληλα, τα δεδομένα έδειξαν ότι το 75% των γυναικών με μαύρα μαλλιά και το 73% των γυναικών με καστανά μαλλιά κάνουν σεξ σε εβδομαδιαία βάση, καθιστώντας τους εξίσου καυτούς στο κρεβάτι.

 

Καταληκτικά, παρόλο που οι άνθρωποι με κόκκινα μαλλιά είναι γνωστοί ως πυροτέχνημα στο κρεβάτι, η έρευνα έδειξε πως είναι οι πιο φρόνιμοι από τους υπόλοιπους, αφού μόλις το 68% από αυτούς κάνουν σεξ σε εβδομαδιαία βάση.

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET