ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Μπορείς να «κατακτήσεις τον κόσμο» με ένα e-shop; Μια ιστορία επιτυχίας που εντυπωσιάζει!

Αναγνωρίζοντας την προσφορά της στη βρετανική μόδα ως πρόεδρος του British Fashion Council, καθώς και το σύνολο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας σε διαδικτυακά και έντυπα μέσα, η βασίλισσα της Αγγλίας απένειμε τον τίτλο της «Dame» στην Ναταλί Μασενέτ. Η σιδηρά κυρία του online Βρετανικού εμπορίου δημιουργεί από το διαμέρισμά της στο Chelsea του Λονδίνου το […]

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2016

Αναγνωρίζοντας την προσφορά της στη βρετανική μόδα ως πρόεδρος του British Fashion Council, καθώς και το σύνολο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας σε διαδικτυακά και έντυπα μέσα, η βασίλισσα της Αγγλίας απένειμε τον τίτλο της «Dame» στην Ναταλί Μασενέτ. Η σιδηρά κυρία του online Βρετανικού εμπορίου δημιουργεί από το διαμέρισμά της στο Chelsea του Λονδίνου το σημερινό διαδικτυακό κολοσσό του Net-a-Porter και καταφέρνει 15 χρόνια μετά να συμπεριλαμβάνεται στην τιμητική λίστα Honours List της Βασίλισσας Ελισάβετ για το 2016.

Παραμένω σεμνή καθώς είχα το προνόμιο και την χαρά να συνεργαστώ με μεγάλες προσωπικότητες της μόδας οι οποίες έχουν συνδράμει σημαντικά στην μέχρι τώρα επιτυχία μου.

Η ιστορία της κατά το ήμισυ Βρετανίδας και κατά το ήμισυ Αμερικανίδας Ναταλί αποτελεί ένα παραδειγματικό success story στο χώρο της μόδας που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα που ψωνίζουμε διαδικτυακά μια για πάντα. Όλη η φιλοσοφία του πολυτελούς online shopping αλλάζει ραγδαία με τη Ναταλί Μασενέ να πρωταγωνιστεί λανσάροντας τη μία μετά την άλλη τις νέες υπηρεσίες όπως το εβδομαδιαίο online περιοδικό The Edit, το κοινωνικό μέσο fashion δικτύωσης The Net Set καθώς και το τρίμηνο έντυπο περιοδικό The Porter. Τη χρονιά που μας πέρασε η Ναταλί Μασενέτ φρόντισε να προσελκύσει πάνω της όλα δτα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο λόγω της αδιαμφισβήτητης της εμπορικής της επιτυχίας αλλά και για την εξαγορά εκατομμυρίων του Net-a-Porter στον όμιλο Yoox, τη διένεξη της με τον Πρόεδρο του ομίλου, την απομάκρυνση της από το online δημιούργημά της και το νέο της επαγγελματικό βήμα που ακούσει στο όνομα Imaginery Ventures. Μία εταιρεία φάντασμα που μέχρι σήμερα έχει κατοχυρώσει μόνο το όνομα της και όχι την επαγγελματική της δραστηριότητα στο χώρο της μόδας καθώς η Ναταλί έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Yoox για το 2015 που δεν της επιτρέπει να κινηθεί ανταγωνιστικά απέναντι από το Net-a-Porter. Σίγουρα το 2016 θα ανοίξει για ακόμη μία φορά τα φτερά της στο χώρο της μόδας, ο οποίος αδημονεί για το νέο της εγχείρημα.

https://www.instagram.com/p/_8xW-Gyse7/

“Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για αυτή τη μεγάλη τιμή που έλαβα. Συγχρόνως όμως παραμένω σεμνή καθώς είχα το προνόμιο και την χαρά να συνεργαστώ κατά τη διάρκεια της καριέρας μου με μεγάλες προσωπικότητες της μόδας οι οποίες έχουν συνδράμει σημαντικά στην μέχρι τώρα επιτυχία μου στο χώρο” δηλώνει σχετικά με την διάκρισή της η Μασενέ.

https://www.instagram.com/p/_7x5qmizet/

Η φετινή λίστα των τιμώμενων προσώπων, με αφορμή τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, περιλαμβάνει προσωπικότητες από ένα ευρύ φάσμα ηλικιών και ειδικοτήτων, ενώ ανάμεσα στους τιμώμενους βρίσκεται ακόμα μία fashion προσωπικότητα η Άλισον Λούι, ιδρύτρια της εταιρείας συμβούλων Μόδας Fashion Angel, η οποία έχει καταφέρει να αναδείξει τα τελευταία 15 χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο μεγάλα ονόματα όπως οι Βρετανικοί οίκοι Preen και Matthew Williamson.

Πηγή: WomanToc.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET