ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέλους γίνονται πραγματάκια | Το κέντρο της Αθήνας αποκτά ποδηλατόδρομους!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Το κέντρο της Αθήνας έχει και τις δύο όψεις του νομίσματος. Είναι ασφυκτικά όμορφη σε κάποια σημεία και θλιβερά κακόγουστη και τρομακτική σε κάποια άλλα. Την αγαπάμε όμως κι έτσι. Αναμφίβολα δεν θυμίζει σε τίποτα τις υποδομές άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, αυτό όμως είναι κάτι που πρόκειται επιτέλους να αλλάξει. Κι αυτό […]

Δήμητρα Πραντάλου

26 Οκτωβρίου, 2018

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Το κέντρο της Αθήνας έχει και τις δύο όψεις του νομίσματος. Είναι ασφυκτικά όμορφη σε κάποια σημεία και θλιβερά κακόγουστη και τρομακτική σε κάποια άλλα. Την αγαπάμε όμως κι έτσι.

Αναμφίβολα δεν θυμίζει σε τίποτα τις υποδομές άλλων ευρωπαϊκών πόλεων, αυτό όμως είναι κάτι που πρόκειται επιτέλους να αλλάξει. Κι αυτό γιατί η Αθήνα θα αποκτήσει ποδηλατόδρομους και η χαρά μας πραγματικά είναι ανείπωτη. 

Η αποφάση πάρθηκε μετά από συνεδρίαση, στην οποία τονίστηκε και το γεγονός πως η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχει ποδηλατόδρομους, γι’αυτό πλέον μπορούμε να συζητάμε ακόμα και σε ποιους δρόμους θα δημιουργηθούν.

Έτσι λοιπόν οι ποδηλατόδρομοι πρόκειται να γίνουν στα τμήματα των οδών Ζωοδόχου Πηγής, Στουρνάρα, Μιχαήλ Βόδα, Αλκμήνης, Σόλωνος κ.ά. 

Όπως καταλαβαίνεις πιο κέντρο, πεθαίνεις!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα παραδοθούν στους πολίτες, ωστόσο και μόνο ότι αποφασίστηκε να αναβαθμιστεί το κέντρο και να αποκτήσει αυτό που για άλλες πρωτεύουσες είναι αυτονόητο, είναι θετικό.

Σκέψου πόσο ωραίο θα είναι να παίρνεις το ποδήλατό σου για να πας σχολή και επιτέλους να σταματήσεις να μπαίνεις στο τιμημένο 608. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνής Ημέρα Μουσείων αύριο, ευκαιρία να κάνεις εκείνο το tour που σκεφτόσουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET