Τιβί

ΝΕΡΕΦΙΛΕ, αυτό περιμέναμε | Επιστρέφει το Next Top Model!

Μπορεί να μη το περιμέναμε ακριβώς, αλλά πολλές φορές είχαμε πιάσει τον εαυτό μας να το νοσταλγεί, γι’αυτό δε πιστεύουμε πως επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Το ‘Next Top Model’ επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από επτά χρόνια και αναμένεται χαμούλης. To Next Top Model ξεκίνησε να προβάλλεται στη τηλεόραση το 2009 και κράτησε ως το 2010. […]

Μπορεί να μη το περιμέναμε ακριβώς, αλλά πολλές φορές είχαμε πιάσει τον εαυτό μας να το νοσταλγεί, γι’αυτό δε πιστεύουμε πως επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Το ‘Next Top Model’ επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μετά από επτά χρόνια και αναμένεται χαμούλης.

To Next Top Model ξεκίνησε να προβάλλεται στη τηλεόραση το 2009 και κράτησε ως το 2010. Σε αυτά τα δύο χρόνια μας χάρισε στιγμές άπειρου κάλλους, επομένως κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και στο φετινό ριάλιτι.

Το κανάλι ‘STAR’ είναι υπεύθυνο γι’αυτή την επιστροφή, το οποίο έβγαλε και σχετική ανακοίνωση:

«Μόδα, λάμψη και ομορφιά!

Αυτά είναι τα 3 στοιχεία του παγκοσμίως αναγνωρισμένου fashion project Next Top Model, που έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Εμπνευσμένο από το super model Tyra Banks το 2003, το project έχει συμπληρώσει στην Αμερική 24 πετυχημένες σεζόν, έχει προβληθεί σε πάνω από 30 χώρες και έχει αναδείξει μοντέλα διεθνούς εμβέλειας!

Φέτος, ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός επανέρχεται στη χώρα μας μέσα από τους δέκτες του Star!

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μοντέλα συναντούν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας για μία σειρά απαιτητικών δοκιμασιών και εντατικού training, που προσομοιάζει τις πραγματικές συνθήκες πίσω από τον λαμπερό κόσμο του modelling.

Εξώφυλλα, φωτογραφίσεις, castings, διαφημιστικά και προβολή στα social media, συναντούν την πραγματικότητα, την πειθαρχεία και τη σκληρή δουλειά, που απαιτεί η βιομηχανία της μόδας.

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών βρίσκεται μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους. Είναι αυτοί, που έχουν τον τελικό λόγο και που επιλέγουν, «προπονούν» και αξιολογούν την εξέλιξη τους μέχρι το τέλος και τον απόλυτο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!».

Δείτε το trailer:

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

Τιβί

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από το «Μαύρο Ρόδο» είχε κάνει πέρασμα από τα Ζουζούνια»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET