fbpx

Επειδή με κέρασες στο ραντεβού που βγήκαμε, δε σημαίνει ότι θα σου κάτσω κιόλας!


Ρε σεις, μήπως τα έχετε μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα στο μυαλό σας; Το ότι στην εποχή μας έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα, είναι το μόνο σίγουρο. Οι οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές και κάθε άλλου είδους σχέσεις πάνε κατά διαόλου. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι γεμάτοι κόμπλεξ, απαίδευτοι και έτοιμοι να σε κατασπαράξουν την στιγμή που θα πεις κάτι το οποίο θα τους σοκάρει. Κάτι που δεν το ‘χουν ξανακούσει στη ζωή τους, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να το αποδεχτούν.

Μέσα σε όλο αυτό το ωραίο σκηνικό, οι περισσότεροι άντρες βλέπουν τη γυναίκα ως αντικείμενο του σεξ.

Οκ, δε θα τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά η πλειονότητα υπερτερεί δυστυχώς και πρόκειται για μία κακή πλειονότητα. Παρασυρμένοι από τις τσόντες και από φίλους, αποζητούν μόνο το σεξ και δη, το εύκολο. Αυτό στο οποίο δε θα χρειαστεί ούτε να φλερτάρουν, ούτε να κάνουν ένα κομπλιμέντο, ούτε να φερθούν ευγενικά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν αυτό που θέλουν, ιδανικά, χωρίς να βγουν καν ραντεβού. Στέλνοντας απλά μια ντικ πικ στο Ίνστα. Έτσι, μπαμ και κάτω.

Γι’ αυτό και οι μεγάλοι έρωτες, οι δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις εκλείπουν από τις μέρες μας. Το ραντεβού είναι απλά ο προάγγελος του σεξ. Οι άντρες έχουν τη λανθασμένη εντύπωση (και απαίτηση) ότι επειδή κερνάνε, μας κάνουν χάρη και άρα πρέπει να πέσουμε αμέσως στο κρεβάτι. Τι λε ρε φίλε; Λάθος σου τα ‘πανε… Πώς θες να πηδηχτούμε, χωρίς καν να έχουμε γνωριστεί, χωρίς να έχουμε ανταλλάξει το πρώτο μας φιλί και νιώσουμε το καρδιοχτύπι ο ένας για τον άλλον;

Η εποχή στην οποία ζούμε είναι πραγματικά σκατένια.

Υπάρχουν στιγμές που ζηλεύω τα παλιά τα χρόνια, όπου για να μιλήσεις με εκείνον/η που σου άρεσε θα έπρεπε να καλέσεις στο σταθερό, αντί να στείλεις στο messenger. Την εποχή που το πρώτο φιλί ήταν το παν και τα κομπλιμέντα περίσσευαν. Την εποχή που οι άντρες φλέρταραν τις γυναίκες και τις κυνηγούσαν για να τις διεκδικήσουν και δεν περίμεναν κίνηση από αυτές, υποβαθμίζοντας τον ρόλο τους.

Όχι λοιπόν, μην απαιτείς να σου κάτσω αμέσως μόλις με κεράσεις αυτό το κωλοφαγητό που μ’ έβγαλες να φάμε, λες και μου κάνεις καμία χάρη. Το σεξ με οποιονδήποτε άνθρωπο είναι θέμα επιθυμίας κι όχι επιβολής. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ περισσότερο από αυτό για να καταφέρεις τελικά να με κερδίσεις.

Γιατί στην τελική φίλε μου, δε νομίζω ότι αξίζω μόνο 20€, όσα χρειάστηκε δηλαδή να ξοδέψεις για την πάρτη μου και να με κεράσεις με τον απώτερο σκοπό να με πηδήξεις.

Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, εκτιμώ την κίνηση, αλλά ως εκεί. Δε χρειαζόταν εδώ που τα λέμε να το κάνεις. Το ευχαριστώ μου θα αρκεστεί στα λόγια μου κι όχι στο κορμί μου.

Έχουμε ξεχάσει παντελώς τη σημασία του τι πάει να πει να βγαίνεις ραντεβού. Γιατί απ’ όσο ξέρω εγώ, όταν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον, το κάνεις για να τον/τη γνωρίσεις καλύτερα, να δεις αν έχετε κοινά, αν έχετε χημεία, αν σε ελκύει κι αν θα ήθελες να κάνεις κάτι μαζί του/της στη συνέχεια.

Πλέον όμως, το ραντεβού ισούται με το κακό «σκανάρισμα» του «για να δω αν μπορώ να σε ρίξω στο κρεβάτι ή να σε παρατήσω και να πάω για την επόμενη, αν μου κάνεις τη δύσκολη», από τη μεριά του άντρα. Πολύ λυπηρό, αλλά έτσι είναι. Και δεν κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε. Γιατί για να μην κατηγορώ μόνο τους άντρες, υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω που είναι απόλυτα ευχαριστημένες με ένα τέτοιο σενάριο. Οι ίδιες δηλαδή, κάθονται σε κάποιον αν βεβαιωθούν ότι αυτός θα τους τα παρέχει όλα.

Παιδιά, σοβαρά τώρα, συνέλθετε. Μη μηδενίζετε τους πάντες γύρω σας. Αυτό ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και οφείλουμε να κατανοούμε ότι ο άλλος απέναντί μας έχει συναισθήματα και πληγώνεται. Μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας!

Φίλε μου ανυπόμονε, μην πέφτεις με τα μούτρα στo σεξ. Δώσε μία ευκαιρία στην κοπέλα που έχεις απέναντί σου. Κάνε τη ζωή μας λιγάκι καλύτερη.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET