ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 ενδείξεις πως ο/η πρώην σου δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα, όμως δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία!

Ένας χωρισμός σε μία σχέση δεν είναι πάντοτε οριστικός κι αμετάκλητος. Αν μάλιστα η σχέση έχει διαρκέσει και πολύ χρόνο, είναι υψηλές οι πιθανότητες να επιστρέψεις στον/στην πρώην σου. Ωστόσο, ακόμα κι αν το κάνεις τελικά, αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν ένα μεγάλος λάθος και πως όπως λέει κι ο λαός «το γυαλί αν […]

Default avatar

Guest Author

5 Απριλίου, 2017

Ένας χωρισμός σε μία σχέση δεν είναι πάντοτε οριστικός κι αμετάκλητος. Αν μάλιστα η σχέση έχει διαρκέσει και πολύ χρόνο, είναι υψηλές οι πιθανότητες να επιστρέψεις στον/στην πρώην σου.

Ωστόσο, ακόμα κι αν το κάνεις τελικά, αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν ένα μεγάλος λάθος και πως όπως λέει κι ο λαός «το γυαλί αν ραγίσει (πόσο μάλιστα αν σπάσει κιόλας), δεν ξανά κολλάει».

Εμείς λοιπόν θα σου δώσουμε 6 σημάδια που θα σε αποτρέψουν από μία καταστροφική επιστροφή στον/στην πρώην και θα σε προστατεύσουμε από μία ήδη τελειωμένη ερωτική κατάσταση, όσο κι αν το προσπαθεί ο άλλος/η. 

Πάρε μία βαθιά ανάσα και ξεκίνα τη δύσκολη αλλά ρεαλιστική ανάγνωση των πραγμάτων.

1. Σου στέλνει όταν είναι μεθυσμένος/η.

Είναι γεγονός, ο/η πρώην σε θέλει πίσω. Αυτό το μήνυμα δεν ήρθε επειδή απλά δεν καταλάβαινε τι έκανε όντας/ούσα μεθυσμένος/η.

Γενικά είμαι της άποψης πως ό,τι σου λέει κάποιος όταν είναι μεθυσμένος, είναι αυτό που πραγματικά θα σου έλεγε αν έδιωχνε τις αναστολές του ενώ ήταν νηφάλιος.

Θα σου έλεγα να το διαγράψεις, όμως αν ο/η πρώην σου ήταν απαράδεκτος/η σύντροφος και σε έκανε να νιώθεις ασήμαντος/η, άνοιξε το μήνυμα κι άσε το να φαίνεται πως διαβάστηκε. Τίποτα δεν πονάει περισσότερο από ένα αναπάντητο μεθυσμένο μήνυμα που διαβάστηκε…


2. Τον/την ενοχλεί που έχεις προχωρήσει στη ζωή σου.

Μπορεί από τη μία να είναι παράλογο καθώς πλέον δεν είστε μαζί, αλλά από την άλλη είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον εγωισμό που έχουμε όλοι.

Δεν ήξερε πως να σε αντιμετωπίσει σωστά και τώρα δεν μπορεί να σε βλέπει να περνάς καλύτερα με κάποιον/α άλλο/άλλη, επομένως θα κάνει τα πάντα για να σας δημιουργήσει εμπόδια και να σας χαλάσει τα σχέδια.


3. Μαθαίνεις ότι λέει συχνά στους άλλους πως τον/τη θες πίσω, κάτι που δεν ισχύει.

Μπορεί να μην είναι αλήθεια, αλλά ο/η πρώην σου θέλει να πιστεύει πως ισχύει.

Ωστόσο, δεν καταλαβαίνει πως με αυτόν τον τρόπο το μόνο που καταφέρνει είναι να σε ξενερώνει ακόμη παραπάνω και να σε κάνει να σκέφτεσαι πόσο καλά είσαι χωρίς αυτόν/ή και τα ψέματά του/της.


4. Σε σβήνει από όλα τα social media – στα ξαφνικά.

Είναι λογικό όταν χωρίζεις με κάποιον, να θες να αποκοπείς εντελώς μαζί του, ώστε να τον ξεπεράσεις και να σε ξεπεράσει. Ωστόσο, αν έχει περάσει πολύς καιρός από τον χωρισμό και δεις ότι ο/η πρώην σου σε κάνει ξαφνικά unfollow στο Instagram ή delete στο Facebook σημαίνει πως πιθανότατα ασχολείται ακόμα μαζί σου

Συνήθως το unfollow συμβαίνει όταν δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα και δεν αντέχει να βλέπει πως τα πας καλά στη ζωή σου μετά τον χωρισμό σας.


5. Σου κάνει like ή σχόλια.

Παρόλα αυτά, υπάρχει κι η άλλη εκδοχή των πραγμάτων. Αυτή που ο/η πρώην σου δεν σε διαγράφει από κανένα κοινωνικό δίκτυο κι όχι μόνο αυτό, αλλά δηλώνει την παρουσία του με κάθε ευκαιρία κάνοντας σου like ή σχόλιο θέλοντας να σου δείξει ότι ακόμα σε παρακολουθεί και βλέπει κάθε σου ανάρτηση.

Για να δώσεις ένα τέλος λοιπόν, σ’ αυτήν την κατάσταση καλό θα ήταν να τον/τη διαγράψεις εσύ από φίλο/η.


6. Ο/Η πρώην σου βγαίνει με άντρες/κοπέλες που σου μοιάζουν.

Όταν χωρίζεις και θεωρείς κάποιον/α ιδανικό/ή για σένα, το πιθανότερο είναι να τον/την αναζητάς παντού. Ναι μεν, η σύγκριση είναι αναπόφευκτη, αλλά όταν έχεις ξεπεράσει κάποιον, σίγουρα δε θες κι η επόμενη σου σχέση να μοιάζει με αυτήν που εγκατέλειψες.


Πέρα από αυτά, ξέρεις γιατί πραγματικά δεν πρέπει να δώσεις σ’ αυτό το είδος πρώην ούτε λίγο από τον χρόνο σου;

Οποιοσδήποτε κάνει τέτοιες παθητικές κινήσεις, δείχνει πως έχει τρομερό πρόβλημα επικοινωνίας και δεν ξέρει πως να εκφράσει τι είναι αυτό ακριβώς που θέλει. Αντί λοιπόν να σου λέει ευθέως αυτό που σκέφτεται, προτιμά να παίζει παιχνιδάκια. 

Και γι’ αυτό μάλλον δεν τα βρήκατε και σε πρώτη φάση…

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET