ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Έλα που ‘σαι, η Aegean κερνάει για τα γενέθλια της 50% έκπτωση στα εισιτήρια. Φεύγουμε;

Ποια εξεταστική; Κλείνουμε εισιτήρια ήδη!

Neopolis Team

30 Μαΐου, 2019

Happy Birthday Aegean!

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία κλείνει τα 2ο χρόνια και μαζί της το γιορτάζουμε κι εμείς. Διότι χαρίζει 50% έκπτωση σε πτήσεις του δικτύου της, από 1η Νοεμβρίου 2019 έως και 28 Μαρτίου 2020. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όσοι θέλουμε να ταξιδέψουμε εκείνη τη περίοδο, είναι να κλείσουμε τις θέσεις μας μέχρι 4 Ιουνίου.

Με λίγα λόγια, πρέπει να ετοιμάσουμε σύσκεψη με φίλους και σχέσεις γιατί οι ευκαιρίες πολύ απλά δεν χάνονται.

Όσοι λοιπόν θέλουν να ταξιδέψουν από Ελλάδα, η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις και για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς τους προορισμούς εξωτερικού.

Όσοι πάλι επιθυμούν να ταξιδέψουν από εξωτερικό, τότε η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις και για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς τα ελληνικά αεροδρόμια και για πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς τους προορισμούς εξωτερικού.

Όροι και προϋποθέσεις

Η προσφορά ισχύει για:

– Aπευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό, από/προς τα ελληνικά αεροδρόμια προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού.
– Απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό, από/προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού προς τα ελληνικά αεροδρόμια.
– Πτήσεις από/προς προορισμούς εξωτερικού, με ενδιάμεσο σταθμό τα ελληνικά αεροδρόμια, προς προορισμούς εξωτερικού.
– Απευθείας πτήσεις από/προς Λάρνακα προς Τελ Αβίβ.

Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 04/06/2019 για πτήσεις με την AEGEAN και την Olympic Air από 01/11/2019 έως και 28/03/2020, με απλή μετάβαση και επιστροφή. Εξαιρείται η χρονική περίοδος: 19.12.2019 – 07.01.2020. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 50%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες ή πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET