BINGE WATCHING

Είναι επίσημο: Βγαίνει σειρά Χάρι Πότερ και η J. K. Rowling βρίσκεται στην παραγωγή!

Δεν ξέρουμε ακόμα πώς να νιώσουμε για αυτό.

Καλό ή κακό, αυτό εξαρτάται. Άλλοι περίμεναν χρόνια να ανακοινωθεί το νέο, άλλοι πάλι δεν ενθουσιάζονται στην ιδέα να ξαναδούν την ίδια ιστορία, σε μορφή τηλεοπτικής σειράς αυτή τη φορά και με τελείως διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Αν με ρωτάτε, τείνω προς τη δεύτερη πλευρά. Έχουμε ταυτίσει τόσο πολύ τη βασική τριάδα με τους ρόλους τους, που αρνούμαστε να πούμε τον Daniel Radcliffe με το όνομά του και όχι Harry, παρ’ όλο που έχει φτάσει τα 34.

Όπως και να ‘χει θα ρίξω μια ματιά, απλά δε δημιουργώ μεγάλες προσδοκίες.

Μετά από χρόνια συζητήσεων και φημών λοιπόν, οι streaming υπηρεσίες HBO Max και Discovery+ ανακοίνωσαν επισήμως τον ερχομό της σειράς, ενώ η Warner Bros. Discovery πρόσθεσε πως θα είναι μια δεκαετής παραγωγή, όπου κάθε σεζόν θα βασίζεται στο κάθε βιβλίο της συγγραφέως. Όπως έγινε και με τις ταινίες δηλαδή.

Η Casey Bloys, η πρόεδρος του HBO & Max Content, δήλωσε:

Το Harry Potter είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ατελείωτη αγάπη και δίψα για τον μαγικό κόσμο.  

Σε συνεργασία με τη Warner Bros. Television και την J. K. Rowling, αυτή η καινούρια σειρά του Max Original θα εμβαθύνει στο κάθε βιβλίο ξεχωριστά, που οι φανς συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα αυτά τα χρόνια. 

Όπως είπαμε, η συγγραφέας της σειράς βιβλίων θα αναλάβει το ρόλο της παραγωγού, πράγμα που έχει αφήσει αρκετούς φανς δυσαρεστημένους. Συγκεκριμένα, εξαιτίας των απόψεων της πρώτης πάνω σε θέματα που αφορούν τις τρανς γυναίκες και όχι μόνο, πολλοί έχουν αποφασίσει να μποϊκοτάρουν τη σειρά σαν ένδειξη διαμαρτυρίας ότι η ίδια εμπλέκεται στην παραγωγή.

https://twitter.com/ThetaSigma92/status/1646216716093911044?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1646216716093911044%7Ctwgr%5E8834ee7141461a67cc3dd0c166259ccbe88aa780%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ladbible.com%2Fentertainment%2Ffans-will-boycott-new-harry-potter-tv-show-because-jk-rowling-producer-134726-20230412

Κάποιοι άλλοι πάλι, την υπερασπίζονται τονίζοντας πως αναπόφευκτα θα ήταν μέρος, αφού αυτή έγραψε τα βιβλία πάνω στα οποία θα βασιστεί.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός όμως εξακολουθεί να αφορά το καστ.  

Murray Close
Murray Close

Τίποτα δεν πρόκειται να ξεπεράσει την iconic τριάδα, αυτό το ξέρουμε ήδη. Το Harry Potter όμως δεν ήταν μόνο αυτοί, ήταν επίσης ο Hagrid, ο Dumbledore, η οικογένεια Wesley και όλοι όσοι πλαισίωσαν τις περιπέτειες της βασικής τριάδας, που ήταν πολλοί.

Διάβασε κι αυτό

7+1 πράγματα που έκαναν τον Χάγκριντ τον καλύτερο χαρακτήρα του Χάρι Πότερ!

Οπότε ναι, λογικό να μην αγκαλιάζουμε με φουλ ενθουσιασμό το νέο αυτό εγχείρημα της Warner Bros, αλλά ούτε αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μας αρέσει το αποτέλεσμα.

Γενικά πάντως, βλέπουμε ότι το χαριποτέρικο σύμπαν περνά μια φάση αναγέννησης. Όχι ότι πέθανε ποτέ, αλλά ενώ έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία ταινία, ξαφνικά βγήκε το Hogwarts Legacy, πλέον μιλάμε επίσημα για την κυκλοφορία σειράς, ενώ παράλληλα δουλεύεται και το project του Fantastic Beasts.

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET