Η τύπισσα το τερμάτισε | Έγραψε 20 στρογγυλό στα Αρχαία Κατεύθυνσης!


Μετά τον αριστούχο από την Κεφαλονιά που κατάφερε να συγκεντρώσει 19.376 μόρια και την μητέρα που έδωσε εξετάσεις μαζί με την κόρη της στον Βόλο καταφέρνοντας και οι δύο να πιάσουν υψηλή βαθμολογία, ήρθε και η 18χρονη από τη Λαμία που έκανε το ακατόρθωτο.

Η Αρετίνα Στεφανή κατάφερε να γράψει στρογγυλό 20 στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών. Ο πρώτος βαθμολογητής της έβαλε 100/100, ενώ ο δεύτερος 98/100 για μια μικρή λεπτομέρεια.

Μικρή σημασία έχει βέβαια αφού η Αρετίνα έγραψε το απόλυτο άριστα σε ένα μάθημα με αρκετές δυσκολίες.

Η ίδια ανέφερε για την επιτυχία της πως «με τη βοήθεια του Θεού,με πίστη και πολλή- πολλή δουλειά από την Α΄ Λυκείου αλλά και με ψύχραιμη αντιμετώπιση της διαδικασίας των εξετάσεων μπορεί ένας μαθητής να αγγίξει το άριστα».

Πρόσθεσε μάλιστα πως η «μάχη» που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, την βοήθησε να αγγίξει την κορυφή.

«Οι εξετάσεις δεν είναι survivor, είναι μάχη που κερδίζεται μόνο όταν δοθεί, πιστεύω στη δύναμη της ομάδας, στην ψυχή και την αύρα των ανθρώπων που αργά αλλά μεθοδικά μας οδηγούν στην κορυφή», ανέφερε η ίδια.

Ωστόσο, το όνειρό της δεν είναι να ασχοληθεί αποκλειστικά με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, καθώς οι δύο επιλογές της για το μηχανογραφικό είναι η Νομική και η Ψυχολογία.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET