ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Κριτζάς, ο φοιτητής της Νομικής με την τεράστια δύναμη!

Σε ηλικία μόλις 20 ετών ο Κωνσταντίνος Κριτζάς, ο φοιτητής της Νομικής Σχολής που έγινε παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και τη θέλησή του και είχε καταφέρει να συγκινήσει την Ελλάδα και κυρίως τη γενέτειρά του, Κρήτη, έφυγε δυστυχώς χθες από τη ζωή. Ο Κωνσταντίνος παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε από την ασθένειά […]

Neopolis Team

21 Σεπτεμβρίου, 2018

Σε ηλικία μόλις 20 ετών ο Κωνσταντίνος Κριτζάς, ο φοιτητής της Νομικής Σχολής που έγινε παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και τη θέλησή του και είχε καταφέρει να συγκινήσει την Ελλάδα και κυρίως τη γενέτειρά του, Κρήτη, έφυγε δυστυχώς χθες από τη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε από την ασθένειά του, η οποία τον είχε αναγκάσει να πορεύεται με αναπηρικό αμαξίδιο από τα οκτώ του χρόνια, κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του, να εισαχθεί στη Νομική και να ασχοληθεί με την εγκληματολογία.

«Στη ζωή αξίζει η προσπάθεια. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που συναντά κάποιος, ανεξάρτητα από το χαμένο χρόνο και τον κόπο, πρέπει να μην τα παρατά, να μην το βάζει ποτέ κάτω».

Στα 17 του χρόνια, έγινε σημαιοφόρος του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου για τη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου συγκινώντας όλους όσους βρέθηκαν εκεί και τον καμάρωσαν.

Η θλίψη είναι μεγάλη για τον Κωνσταντίνο, με τους φίλους του να δίνουν την υπόσχεση πως θα θυμούνται για πάντα τον χαμογελαστό νεαρό με την τεράστια δύναμη.

 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλεται αύριο η εξεταστική στα πανεπιστήμια της Αττικής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Πατρών έφτιαξαν μινιατούρα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με ζυμαρικά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ εμπνέεται από το ΠΑΜΑΚ και φέρνει τη δική του εφαρμογή με όλα τα αναγκαία!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στα ελληνικά ΑΕΙ όλοι γνωρίζουν για τα μαζικά κοψίματα φοιτητών, όμως κανείς δεν κάνει τίποτα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET