ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή η «θεία Τζούλια» από το «Άκρως Οικογενειακόν»!

Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας, που στο άκουσμα των λέξεων «θεία Τζούλια» δε σκέφτεται κατευθείαν τη Σοφία Ολυμπίου, στον ρόλο της στο «Άκρως Οικογενειακόν». Πρόκειται άλλωστε, για μία από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης. Δυστυχώς όμως, η γνωστή 82χρονη ηθοποιός δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, όπως έγινε γνωστό τη νύχτα, λίγη […]

Neopolis Team

26 Σεπτεμβρίου, 2017

Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας, που στο άκουσμα των λέξεων «θεία Τζούλια» δε σκέφτεται κατευθείαν τη Σοφία Ολυμπίου, στον ρόλο της στο «Άκρως Οικογενειακόν». Πρόκειται άλλωστε, για μία από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες της ελληνικής τηλεόρασης.

Δυστυχώς όμως, η γνωστή 82χρονη ηθοποιός δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, όπως έγινε γνωστό τη νύχτα, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Την είδηση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, ενημερώνοντας επίσης πως η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, στη 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η δημοφιλής ηθοποιός Σοφία Ολυμπίου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο αγαπημένο αυτό σήριαλ του Ant1 που σάρωσε τις χρονιές που πέχτηκε 2001-2003 και εξακολουθεί να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις σε όλες του τις επαναλήψεις, αλλά είχε μια σημαντική καριέρα στον θεατρικό χώρο ενώ συμμετείχε και σε πολλά άλλα πετυχημένα σήριαλ, όπως το Δις Εξαμαρτείν, Τρεις Χάριτες, Ντόλτσε Βίτα, 7 Θανάσιμες Πεθερές με τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά Αν υπήρχες θα σε χώριζα το 2007.

Ελπίζουμε να είναι καλά εκεί που είναι και την ευχαριστούμε για όλες εκείνες τις στιγμές αθωότητας που μας χάρισε αυτά τα (πολλά) χρόνια…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET