Είναι viral

Εφηβάκος στήνεται με μαύρο γυαλί για φωτό με την Κεραμέως, τρώει γείωμα!

Λογικά κακός είναι!

Neopolis Team

19 Οκτωβρίου, 2022

Σε μια (σπάνια) επίσκεψή της σε ΕΠΑΛ Τρικάλων, η Υπουργός Παιδείας γνώρισε την επιτομή του επαλιώτη μαθητή, αλλά δε φάνηκε να εκτιμά όσο θα έπρεπε αυτήν τη συνάντηση.

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, καθηγητές, γονείς και μαθητές έσπευσαν για φωτογραφίες με το πρόσωπο που έκανε την τιμή στο σχολείο τους, με έναν από τους τελευταίους να γειώνεται απότομα από την Υπουργό επειδή ήθελε να σερβίρει coolness. Με ξεκάθαρες επιρροές από τις μουσικές τάσεις της εποχής λοιπόν, ο μαθητής πλησίασε την Κεραμέως για φωτό και πάνω που πήγαινε να κατεβάσει το μαύρο γυαλί (για όπλο στην τσέπη δε γνωρίζουμε κάτι), έφαγε ωριαία παρατήρηση και έκανε πίσω. It’s giving Trannos εν ώρα σύλληψης vibes.  

Την ώρα που στήθηκε δίπλα στην Υπουργό για το κλικ συγκεκριμένα, ακούστηκε να του λέει: «Όχι, όχι, χωρίς τα γυαλιά». Ο μαθητής τότε τα φόρεσε στο κεφάλι του, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για την Κεραμέως που επέμεινε να τα βγάλει χωρίς να ξέρει ότι του χάλασε την ιδέα για Tik Tok. 

Για την ιστορία, η Κεραμέως βρέθηκε στο σημείο για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου της πόλης, το οποίο μεταστεγάστηκε και λειτουργεί στο πρώην Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης».

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET