SPILL THE TEA

Νέο σκάνδαλο σοκάρει το Hollywood | O Ed Westwick κατηγορείται για βιασμό!

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα βιασμών στο Hollywood. Μετά τον Harvey Weinstein και τον Kevin Spacey, ήρθε η σειρά του πασίγνωστου και λατρεμένου στο γυναικείο φύλο ηθοποιού, Ed Westwick. Γνωστός για τον ρόλο του Chuck Bass στη σειρά Gossip Girl. Ο ίδιος κατηγορήθηκε από την 28χρονη ηθοποιό Kristina Cohen για βιασμό πριν από τρία χρόνια, […]

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2017

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα βιασμών στο Hollywood. Μετά τον Harvey Weinstein και τον Kevin Spacey, ήρθε η σειρά του πασίγνωστου και λατρεμένου στο γυναικείο φύλο ηθοποιού, Ed Westwick. Γνωστός για τον ρόλο του Chuck Bass στη σειρά Gossip Girl.

Ο ίδιος κατηγορήθηκε από την 28χρονη ηθοποιό Kristina Cohen για βιασμό πριν από τρία χρόνια, όταν τον επισκέφθηκε μαζί με τον σύντροφο της και παραγωγός του ηθοποιού, στο διαμέρισμα του. Αυτή ήταν και η πρώτη γνωριμία τους.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αναφέρει ότι το κλίμα ήταν κάπως άβολο στην αρχή, αφού ο Ed σχολίασε ότι θα ήταν καλή ιδέα να «να γ@@ηθούν όλοι μαζί». Η Cohen ζήτησε απ’τον σύντροφό της να φύγουν, εκείνος όμως της πρότεινε να μείνουν άλλα 20 λεπτά για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Η δικαιολογία για να φύγουν ήταν η κούραση της ηθοποιού, γι’αυτό ο Westwick της πρότεινε να ξαπλώσει στον ξενώνα του διαμερίσματος, όπως και έκανε.

Στην περιγραφή της η ηθοποιός, έγραψε ότι ξύπνησε απότομα από τον Ed που βρισκόταν πάνω της, με τα δάχτυλά του να μπαίνουν στο σώμα της. «Του είπα να σταματήσει, αλλά ήταν δυνατός. Πάλεψα όσο περισσότερο μπορούσα αλλά έπιασε το πρόσωπό μου με τα χέρια του, τραντάζοντάς με και λέγοντάς μου πως θέλει να με π**ήξει. Είχα παραλύσει, ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ άλλο. Με ακινητοποίησε και με βίασε».

Η Cohen μίλησε στον σύντροφο της για τον βιασμό, ο οποίος της πρότεινε να μη μιλήσει σε κανέναν, επειδή ο Ed θα έβαζε ανθρώπους να την καταστρέψουν και τότε θα έπρεπε να ξεχάσει τη καριέρα της ως ηθοποιός. «Νιώθω αηδία βλέποντας άντρες όπως ο Ed να χαίρουν δημόσιου σεβασμού. Να τους παίρνουν συνεντεύξεις έγκριτες πλατφόρμες όπως η Oxford Union Society του Oxford University, όπου και τιμήθηκε ως ένας από τους “Ανθρώπους που Διαμόρφωσαν τον Κόσμο Μας”. Πώς θα τελειώσει αυτό; Άντρες όπως ο Ed χρησιμοποιούν τη φήμη και τη δύναμή τους για να βιάζουν και να εκφοβίζουν αλλά συνεχίζουν να συλλέγουν βραβεία».

Ο Ed Westwick απάντησε στην Cohen με ένα post στο instagram του, χωρίς να χρησιμοποιήσει εκπρόσωπο τύπου και με πολύ λίγα λόγια. «Δεν γνωρίζω αυτή τη γυναίκα. Δεν της επιτέθηκα με κανέναν τρόπο, ούτε σε αυτή, ούτε σε καμία άλλη γυναίκα. Είμαι σίγουρος πως δεν έχω διαπράξει ποτέ βιασμό», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/BbM4P6jBU26/

Μένει να δούμε την πλευρά του παραγωγού και συντρόφου της Cohen τι υποστηρίζει. Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, οπότε κρατάμε ακόμα μικρό καλάθι.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠαΠελ: Το τμήμα Πληροφορικής καλεί μαθητές Λυκείου να περάσουν μια μέρα σαν φοιτητές του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET