BINGE WATCHING

Έχουμε το πρώτο trailer του νέου Gossip Girl και είναι ακόμα καλύτερο απ’ ό,τι περιμέναμε!

XOXO έρχεται 8 Ioυλίου!

Στέλα Τσάναϊ

31 Μαΐου, 2021

Upper East Siders, μαζευτείτε διότι έχουμε εξελίξεις!

Το νέο που όλοι περιμέναμε πώς και πώς, έφτασε! Μπορεί να ξέραμε ότι το καλοκαίρι του 2021 θα έχουμε στις οθόνες μας το reboot του Gossip Girl με ολοκαίνουργιο καστ, αλλά δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα την ακριβή ημερομηνία, ούτε είχαμε δει και κάποιο trailer. Τα πράγματα δηλαδή ήταν αρκετά αόριστα χωρίς να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μας περιμένει πέρα από μερικές φωτογραφίες.

Ευτυχώς, δε χρειάζεται να μας τρώει άλλο η περιέργεια, γιατί σε ένα μήνα σχεδόν θα μπορούμε να ξανακάνουμε marathon στην αγαπημένη μας σειρά! Και ποια είναι τέλος πάντων αυτή η ημερομηνία; Gossip has it ότι την Πέμπτη 8 Ιουλίου το HBO Max θα μας χαρίσει την πρεμιέρα από το ολόφρεσκο και ανανεωμένο show.

Τα καλά νέα όμως δε σταματούν εκεί, αφού λίγο πριν απολαύσουμε τα επεισόδια με τους νέους πρωταγωνιστές, έσκασε και το official teaser για να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα. Κι αυτό προμηνύει πολύ κουτσομπολιό!

Βλέποντάς το καταλαβαίνουμε αμέσως πόσο high luxe καταστάσεις πρόκειται να ζήσουμε, με την πρώτη ματιά να μας δίνει ένα διαφορετικό vibe από την αρχική σειρά. Αν μπορούμε να κρίνουμε από το trailer δηλαδή, τότε περιμένουμε ίσως και πιο dark θέματα, ενώ ο κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές ξεχωρίζει από το πρώτο του κιόλας πλάνο.

Και παιδιά, πόσο μας είχε λείψει το χαρακτηριστικό ΧOXO της κουτσομπόλας;! Νοσταλγία is hitting hard…

Υπομονή όμως και σε λίγο καιρό θα το ξανακούσουμε αρκετές φορές, αφού δέκα νέα επεισόδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και περιμένουν πίσω από την αυλαία, για να ανοίξει και να μας προσφέρει λίγη γκλαμουριά και first world’s problems μετά από πολλά χρόνια!

Τι θα πρέπει να αναμένουμε όμως από το νέο Gossip Girl;

Πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν φυσικά, αφού έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια απ’ όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο πίσω στο 2012. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των social media, καταλαβαίνετε ότι τα κουτσομπολιά θα ταξιδεύουν με ταχύτητα φωτός στη νέα σεζόν. Επίσης, κάτι που λατρέψαμε πολύ, είναι ότι οι χαρακτήρες εκπροσωπούν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και γίνεται σημαντική ανάδειξη της queer κοινότητας, κάτι που δεν υπήρχε στους προηγούμενους κύκλους.

Ωστόσο, είναι και μερικά πράγματα που θα παραμείνουν ίδια, γιατί αλλιώς δε θα μιλούσαμε για GG!

Η φωνή της μεγαλύτερης πρωταγωνίστριας, της κουτσομπόλας φυσικά, θα είναι ίδια με αυτή που γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να ακούμε τα πιο καυτά νέα της υψηλής κοινωνίας, αν όχι δια στόματος Kristen Bell; Χωρίς τη φωνή που στιγμάτισε τα εφηβικά μας χρόνια. Και ίσως, με αυτή τους την κίνηση να προσελκύσουν και το κοινό που δεν πολύ γουστάρει τα remake. Genius!

Και πάλι, η Kristen Bell δεν είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος του reboot με την original σειρά, αφού ίδιοι παραμένουν και οι σεναριογράφοι, Josh Schwartz και Stephanie Savage. Ο πρώτος μάλιστα, μας έδωσε μια πολύ spicy πληροφορία, αφού δήλωσε ότι το γεγονός πως τα νέα επεισόδια θα προβληθούν στο HBO Max και όχι σε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο, τους έδωσε το ελεύθερο να κινηθούν πιο άνετα όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές. Με άλλα λόγια, explicit scenes are on the way to heat up our summer!

Μπορεί λοιπόν να μη δούμε αγαπημένους χαρακτήρες όπως Chuck Bass και Blair Waldorf – που μεταξύ μας, ήταν και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς -, ωστόσο έχει γίνει σαφές πως πάντα θα είναι ευπρόσδεκτοι όσοι θέλουν να κάνουν την επανεμφάνισή τους στα νέα επεισόδια! Λέτε να μας ετοιμάζουν καμιά έκπληξη και να μας το φέρνουν απέξω απέξω; Αααααα!1!!!1

Μέχρι λοιπόν να έχουμε τα νέα επεισόδια στα χέρια μας, το πρόγραμμα λέει λιώσιμο μπροστά από το μονόλεπτο trailer!

Xoxo, Gossip Girl!

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET