BINGE WATCHING

«Hey Upper East Siders» το νέο cast του Gossip Girl αποκαλύφθηκε και πολύ μας αρέσει!

XOXO, ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι.

Δήμητρα Πραντάλου

11 Νοεμβρίου, 2020

Ζούμε στην εποχή που όλο και περισσότερες αμερικανικές σειρές, που στο παρελθόν σημείωσαν τεράστια επιτυχία, επιστρέφουν με reboots. Σε αυτή τη λίστα, έχει μπει και το Gossip Girl, που από τον Ιούλιο της περασμένης χρονιάς γνωρίζουμε πως πήρε το πράσινο φως με κάθε επισημότητα, για να έρθει ξανά στη ζωούλα μας με νέα εφηβικά δράματα και έρωτες στο Upper East Side.

Το reboot θα κάνει πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα HBO Max, με πιθανό σενάριο να σκάσει μύτη το καλοκαίρι του 2021. Αν οι συνθήκες ήταν κανονικές και δεν είχαμε την πανδημία να μας ταλαιπωρεί, το νέο Gossip Girl θα ερχόταν αυτή τη χρονιά, αλλά πήρε αναβολή όπως τόσες και τόσες παραγωγές.

Όσον αφορά τα 10 νέα επεισόδια, η πλοκή της ιστορίας δεν θα παρεκκλίνει από αυτή που γνωρίζουμε όλοι οι true fans του Gossip Girl, που σημαίνει ότι για ακόμη μια φορά θα γίνουμε μάρτυρες της κακομαθημένης ζωής των πλουσιόπαιδων που ζουν στο Μανχάταν, αντικατοπτρίζοντας όμως τη Νέα Υόρκη του σήμερα και εστιάζοντας έντονα στα social media της σύγχρονης εποχής. Φουλ Instagram δηλαδή και ενδεχομένως και Tik Tok.

Στην αφήγηση θα συνεχίσει να είναι η Kristen Bell, την φωνή της οποίας έχουμε αγαπήσει όταν ακούμε το «xoxo, gossip girl», δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το υπόλοιπο cast, μιας και θα αρκεστούμε μόνο σε guest εμφανίσεις κι αυτό δεν είναι για την ώρα σίγουρο.

Σε τελευταία νέα, λοιπόν, για το reboot, μάθαμε το νέο cast από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Νέα Υόρκη, με τους πρωταγωνιστές μας να συγκεντρώνονται ξανά στα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, εκεί που βλέπαμε συχνά ότι ήταν τόπος συνάντησης για την Serena van der Woodsen και την Blair Waldorf.

Το …φρέσκο αίμα λοιπόν απαρτίζεται από τη νέα σοδειά ταλέντων και πρόκειται για τους Eli Brown, Zión Moreno, Jordan Alexander, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Savannah Smith, Thomas Doherty και Whitney Peak.

Σε μια ακόμη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τα νέα κορίτσια του Upper East Side που θα γίνουν ‘talk of the town‘ με βραδινή ενδυμασία, που σημαίνει ότι θα δούμε πολλά βράδια διασκέδασης και παίρνοντας μάλιστα και μια γεύση για τις στυλιστικές προτιμήσεις της εποχής. Ο σχεδιαστής Eric Daman άλλωστε, συμμετέχει εξίσου στο reboot.

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Joshua Safran, η ιστορία θα συνδέεται με κάποιο τρόπο με το παρελθόν, κάτι που μας έχει εξάψει ήδη την περιέργεια για τον τρόπο που θα καταφέρει να γίνει αυτό. Όπως δήλωσε ο ίδιος, στ0 Vulture, «θα βρεθούμε οκτώ χρόνια μετά την τέλος της ιστοσελίδας, με τη νέα φουρνιά πλουσίων εφήβων της Νέας Υόρκης να παίρνει τα ηνία. Το κεντρικό θέμα είναι η επίδραση των social media στις ζωές μας».

Σε πρώτη φάση, σίγουρα το cast που αγαπήσαμε είναι ριζωμένο βαθιά μέσα στην καρδούλα μας, γιατί εντάξει πως να ανταγωνιστείς τον υπέρτατο Chuck Bass ή τον κούκλο Nate Archibald, παρόλα αυτά οι νέοι πρωταγωνιστές φαίνονται πολλά υποσχόμενοι. Ο Eli Brown πάντως μας θυμίζει κάπως τον Dan Humphrey και ο Thomas Doherty τον Chuck Bass, αλλά ας μην κάνουμε εικασίες μέχρι να έρθουν περισσότερες λεπτομέρειες στο προσκήνιο.

Κάτι μας λέει πάντως, πως θα περάσουμε το ίδιο ωραία και στα νέα επεισόδια και γιατί όχι, να συνεχιστεί η ιστορία και σε επόμενες σεζόν!

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET