ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μεγάλη Βρετανία | Άλλα δύο χρόνια θα ισχύσουν τα φοιτητικά δάνεια των φοιτητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Αγγλία στα πλαίσια της φρενίτιδας που υφίσταται με τις αλλαγές που θα επιφέρει η έξοδος της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποφάσισε να δώσει τέλος στο άγχος πολλών φοιτητών. Αναλυτικότερα, η κυβέρνηση απευθυνόμενη στους φοιτητές που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τούς διαβεβαίωσε πως όσοι σπουδάζουν ήδη στα βρετανικά Πανεπιστήμια είτε αυτοί που πρόκειται να […]

Default avatar

Guest Author

25 Απριλίου, 2017

Η Αγγλία στα πλαίσια της φρενίτιδας που υφίσταται με τις αλλαγές που θα επιφέρει η έξοδος της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποφάσισε να δώσει τέλος στο άγχος πολλών φοιτητών.

Αναλυτικότερα, η κυβέρνηση απευθυνόμενη στους φοιτητές που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τούς διαβεβαίωσε πως όσοι σπουδάζουν ήδη στα βρετανικά Πανεπιστήμια είτε αυτοί που πρόκειται να ξεκινήσουν κάποιο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα τόσο για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 όσο και για το 2018-2019, είναι πλήρως καλυμμένοι όσον αφορά το φοιτητικό δάνειο που δικαιούνται.

Συνεπώς, αν οι σπουδές κάποιου πολίτη-φοιτητή αρχίζουν στα εν λόγω ακαδημαϊκά έτη, είναι σίγουρο ότι θα έχει πρόσβαση σε όλα τα φοιτητικά δάνεια αλλά και τις αντίστοιχες επιχορηγήσεις και επιδόματα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET