Τιβί

Η χάρη της Drechos φτάνει στις «Οικογενειακές Ιστορίες», γιατί γιορτή χωρίς γλυκό δε γίνεται!

Την αλήθεια; Κρίντζαρε το είναι μας...

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

17 Φεβρουαρίου, 2022

Κάποτε μας έκανε εντύπωση που η χάρη της Drechos έφτασε στα κλαμπάκια, και τώρα βλέπουμε να την κάνουν quoting στην τηλεόραση. Δεν είναι τίποτα. Απλά η μεγάλη προσωπικότητα που γεννήθηκε στο TikTok, παίρνει την αναγνώριση που της αξίζει!

Η ινφλουένσερ της καρδιάς μας (διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει), μπήκε στη ζωή μας για να μας μεταδώσει τη θετική της ενέργεια, αλλά τελικά κατέληξε να μας χαρίζει απλόχερα φράσεις για captions. Το φεριμπότ των 2 και το «Να κόψω γλυκό;» για παράδειγμα, έχουν κατακτήσει επάξια τις κορυφαίες θέσεις. Μάλιστα, η μία εξ αυτών βρήκε το δρόμο της και σε διάλογο ελληνικής εκπομπής, με το όλο στιγμιότυπο να είναι ό,τι ακριβώς περιμέναμε: φουλ κριντζ!

Μπορεί να φταίει και το ότι η αναφορά στη βασίλισσα του εγχώριου TikTok έγινε στις Οικογενειακές Ιστορίες (ναι, αυτό φταίει), το οποίο δε φημίζεται για τις υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών του. Σε μια προσπάθεια της παραγωγής, λοιπόν, να κάνει keep up με τις σημερινές τάσεις και να καθίσει με τη νεολαία τραβήξει το ενδιαφέρον των νέων, είπε να στραφεί στη σίγουρη επιτυχία, aka Drechos.

@xristinoss Δε γίνεται να το κάνανε όντως… #fy #fypシ #drechos #greektrashtv @drechos ♬ original sound – Χριστίνα Βαρσάνη

Και όντως ψαρώσαμε, τόσο με την ατάκα που ειπώθηκε όταν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου έκοβαν τούρτα, όσο και με το delivering. Πάντως, εύκολα θα πιστεύαμε ότι επρόκειτο για αυτοσχεδιασμό των ηθοποιών. Ποιανού το μυαλό δεν quotάρει την TikToker μόλις βλέπει γλυκό μπροστά του;;; Είναι αυθόρμητη αντίδραση όλων μας απ’ όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά αυτό το διαμαντάκι στο fyp μας.

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET