Είναι viral

Κλαμπ στην Πάτρα παίζει το… «Να κόψω γλυκό;», γιορτή χωρίς γλυκό δε γίνεται!

We stan a queen!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

9 Νοεμβρίου, 2021

Μια τυπική μέρα στο TikTok επιφυλάσσει πάνω από 4 βιντεάκια στο fyp με πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα queen της εφαρμογής, Drechos! Και δεν παραπονιόμαστε καθόλου γι’ αυτό.

Οι ατάκες που μας έχει προσφέρει και το τσάμπα life coaching που κάνει μεταδίδοντάς μας το νόημα της ζωής, μας έχουν σώσει από πολλά mental breakdowns. Είναι η ψυχοθεραπεύτρια που είχαμε ανάγκη και δεν το ξέραμε!

Η ίδια λοιπόν παίρνει καθημερινά αυτό που αξίζει από τον κόσμο, ο οποίος την έχει βάλει πολύ ψηλά στη ζωή του. Τόσο στο TikTok όσο και σε άλλες πτυχές της καθημερινότητάς του, όπως πχ το clubbing. Όχι, δεν την πήρε η Panik Records για να βγάλει κάποιο χιτάκι που κάνει πάταγο στα κλαμπς. Τα lyrics τα έχει δώσει η ίδια σε ανυποψίαστες στιγμές της και οι φανς της απλώς τα μελοποίησαν.

@drechos##DreChOs ##drechos♬ Originalton – DreChOs HeLeNa

Δε γινόταν να πάνε χαμένες ατάκες όπως «Να κόψω γλυκό;» και «Το φεριμπότ των 2», με την πρώτη να ακούγεται εντελώς ξαφνικά σε μαγαζί της Πάτρας και το κοινό από κάτω να κάνει fangirling για τη μία και μοναδική #drechos (ολογράφως hashtag drechos). 

@mariantere_##fyp ##fy πατραα💕♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρια🦋

Από το βιντεάκι φαίνεται ότι πολλοί πιάνουν αμέσως το νόημα, αλλά είναι και κάποιοι που δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν ακόμα τον Δαλάι Λάμα της Θάσου, και τους οικτίρουμε για αυτό! Πάντως, όλα δείχνουν πως έχουμε αποκτήσει ένα νέο μεγάλο είδωλο, και στιγμές σαν την παραπάνω θα λαμβάνουν χώρα όλο και πιο συχνά.

Αν πρέπει να κάνουμε και μια αφιέρωση εντωμεταξύ, τότε ξεκάθαρα θα πάει στον κύριο Γιώργο, το crush της αγαπημένης μας TikToker.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET