ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεάν κατ’ οίκον διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων αποφάσισαν οι εκδότες!

Σκοπός είναι οι φοιτητές να παραλάβουν σύντομα τα συγγράμματά τους.

Neopolis Team

30 Μαρτίου, 2020

Οι ημερομηνίες που ξεκινούν και λήγουν οι δηλώσεις των συγγραμμάτων έγιναν γνωστές και είναι 07/04 και 05/06 αντίστοιχα, ενώ επίσης ο ΕΥΔΟΞΟΣ ανακοίνωσε τη δυνατότητα λήψης διδακτικού υλικού διαδικτυακά, για όσα μαθήματα προσφέρεται αυτή η επιλογή.

Ωστόσο, καθώς δεν είναι γνωστό ακόμα πότε ακριβώς θα γίνει άρση των μέτρων ή αν θα χρειαστεί με τον καιρό να παραταθεί το διάστημα εφαρμογής τους, επικρατεί μια ανησυχία για το τι θα γίνει με την παραλαβή των συγγραμμάτων του εξαμήνου. Από τη στιγμή μάλιστα, που δεν μπορούμε να τα αποκτήσουμε όλα σε ψηφιακή μορφή για το διάστημα που οι διαλέξεις πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως.

Χθες αναφέραμε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της κατ’ οίκον διανομής, ενώ λίγο αργότερα, ύστερα από έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΕΕΒΙ (Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων) αποφασίστηκε να ισχύσει αυτός ο τρόπος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Συλλόγου είχε ως εξής:

https://www.facebook.com/adminseebi/posts/858772627867711?__tn__=K-R

Η αποστολή – παράδοση θα γίνεται δωρεάν και σκοπό έχει να παραλάβουν οι φοιτητές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα συγγράμματά τους, τηρώντας βέβαια τα μέτρα για την υγεία όλων.


[cover photo]

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε η διευθύντρια του ΙΚΥ – Καταγγέλλει κακοδιαχείριση και εκθέτει την Κεραμέως!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET