ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΥΔΟΞΟΣ: Στις 07/04 ξεκινούν οι δηλώσεις συγγραμμάτων – Εξετάζεται η κατ’ οίκον παράδοση!

Στην πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί σχετικές οδηγίες.

Neopolis Team

29 Μαρτίου, 2020

Τα μαθήματα για το επόμενο διάστημα θα γίνονται διαδικτυακά, οπότε ευλόγως έχουν δημιουργηθεί ερωτήματα στους φοιτητές που αφορούν τα συγγράμματα του εαρινού εξαμήνου. Προς το παρόν δεν έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις στον Εύδοξο, αλλά ακόμη κι αν αυτές βρίσκονταν σε εξέλιξη, λόγω μέτρων δε θα υπήρχε η δυνατότητα παραλαβής.

Κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα υπάρχει μια σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει ότι η παραλαβή θα είναι δυνατή μετά τη λήξη των μέτρων, ενώ αναφέρεται ακόμη ότι θα μπορείτε να κάνετε λήψη του πρόσθετου διδακτικού υλικού σε ψηφιακή μορφή, εφόσον προσφέρεται στο εκάστοτε μάθημα.

Όσο για τις οδηγίες, ο Εύδοξος τις εμφανίζει αναλυτικά ΕΔΩ.

Σημειώνεται επίσης, ότι η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις είναι 7/04 στις 8.00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 5/06 στις 23.59.

Τέλος, ο ΣΕΕΒΙ (Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων) συνεργάζεται με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για το θέμα της κατ’ οίκον παράδοσης μέσω εταιρειών ταχυμεταφοράς, έτσι ώστε οι φοιτητές να παραλάβουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα συγγράμματα του εαρινού εξαμήνου.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παραιτήθηκε η διευθύντρια του ΙΚΥ – Καταγγέλλει κακοδιαχείριση και εκθέτει την Κεραμέως!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET