ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία από το πουθενά | Πορτιέρης δολοφόνησε 20χρονο φοιτητή στη Ζάκυνθο!

Η είδηση έρχεται από τη Ζάκυνθο και σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία, όσο κι όλους εμάς που πληροφορηθήκαμε τα νέα. Όλοι ξέρουμε τι εστί Λαγανάς στη Ζάκυνθο και τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή κάθε νύχτα, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Νεαροί τουρίστες συρρέουν απ’ ολόκληρο τον κόσμο, με σκοπό να πιούν και να […]

Neopolis Team

7 Ιουλίου, 2017

Η είδηση έρχεται από τη Ζάκυνθο και σοκάρει τόσο την τοπική κοινωνία, όσο κι όλους εμάς που πληροφορηθήκαμε τα νέα.

Όλοι ξέρουμε τι εστί Λαγανάς στη Ζάκυνθο και τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή κάθε νύχτα, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Νεαροί τουρίστες συρρέουν απ’ ολόκληρο τον κόσμο, με σκοπό να πιούν και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Υποθέτουμε λοιπόν, πως με την επήρεια του αλκοόλ και της γενικότερης διάθεσης των τουριστών της περιοχής, τα πράγματα ξέφυγαν σε κάποιο από τα νυχτερινά κέντρα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Κατά το περιστατικό, ένας 20χρονος Αμερικανός τουρίστας που ήρθε στην χώρα μας πριν από λίγες ημέρες για τις διακοπές του, διαπληκτίστηκε έντονα με τον πορτιέρη κέντρου διασκέδασης. Οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια, με τον δεύτερο να χρησιμοποιεί μαχαίρι και να χτυπά τον άτυχο νεαρό σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο θάνατος επήλθε ακαριαία και το ασθενοφόρο που κατέφτασε στο σημείο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, πέρα από το να επιβεβαιώσει τον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα, το όνομα και τα στοιχεία του οποίου, δεν έχουν βγει ακόμη στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που θέλουν τον πορτιέρη να είναι κι αυτός αλλοδαπός (σέρβικης καταγωγής για την ακρίβεια), η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη τόσο του ίδου όσο κι επτά ακόμη ατόμων που ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο τραγικό αυτό περιστατικό.

Δυστυχώς, υπάρχει κι αυτή η πλευρά του τουρισμού…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET