fbpx

10 διάσημοι και πετυχημένοι άνθρωποι που πέθαναν ως παρθένοι!


«Δεν πειράζει να μην κάνεις σεξ»

Αυτά ήταν τα λόγια του Mooj στην ταινία The 40-year-old Virgin, που αναδεικνύει τη ζωή ενός άντρα που έχοντας φτάσει στην ηλικία των 40, δεν έχει κάνει ακόμη σεξ.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι και εξηγήσεις για το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να μείνει παρθένος μέχρι να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο. Για κάποιους, η παρθενιά ήταν επιλογή και για κάποιους άλλους, όχι. Μερικοί από τους πιο διάσημους και αναγνωρισμένους ανθρώπους αυτού του πλανήτη κατέληξαν στον τάφο, χωρίς να γευτούν τις απολαύσεις και την ομορφιά του σεξ.

Σίγουρα θα σου έχει περάσει από το μυαλό ότι η αναγνωρισιμότητα και η επιτυχία τους, θα μπορούσε να καταστήσει πολύ εύκολο γι’ αυτούς το να έχουν όποιον/α θέλουν, ωστόσο πολλοί από αυτούς απλά απείχαν από το άθλημα.

Εάν λοιπόν νιώθεις αγχωμένος/η για την παρθενιά που δεν μπορείς να «ξεφορτωθείς», μην ανησυχείς καθόλου. Δεν είσαι ο/η μόνος/η!

Μητέρα Τερέζα

mother-teresa-660

Όταν μία γυναίκα αποφασίσει να γίνει καλόγρια, δίνει όρκο αποχής από τις σεξουαλικές ηδονές ενώπιον της Εκκλησίας και του Θεού. Από αυτήν την άποψη, δεν είναι έκπληξη ότι η Μητέρα Τερέζα παρέμεινε παρθένα. Δεν είναι καν «αδερφή», όπως αποκαλούνται συχνά οι περισσότερες μοναχές. Είναι ΜΗΤΕΡΑ.

Ισαάκ Νεύτων

isaak-neftwn

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους φυσικούς με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ο Ισαάκ Νεύτων είχε μία ατελείωτη αγάπη στη φυσική, την οποία πήρε μαζί του έως και τον τάφο του. Δεν μπορούσε να αναγνωρίσει κανένα άλλο πάθος για οποιαδήποτε άλλη είδους σχέση που δεν θα αφορούσε τη δουλειά του. Η παρθενιά του επιβεβαιώθηκε από πολλούς επαγγελματίες της εποχής.

Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

2_348

Ο Χανς ήταν ένας πολυγραφότατος συγγραφέας από τη Νορβηγία που απήλαυσε την πρώτη του κοινωνική επιτυχία με ένα ταξίδι του στην Αγγλία. Στα τελευταία του γράμματα πριν πεθάνει, παρουσίαζε την Αγγλία ως την αγαπημένη του και μάλιστα ήθελε να γίνει η νύφη του! Δεν έχει αναφερθεί ποτέ οποιαδήποτε ερωτική σχέση ή δεσμός στη διάρκεια της ζωής του. Αυτό πάει να πει πλατωνικός έρωτας…

Ιμμανουέλ Καντ

immanuel_kant_

Ένας από τους πιο σημαντικούς μοντέρνους φιλόσοφους, ο Καντ αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη της ιστορίας, της πολιτικής και της θρησκείας. Αλλά αυτή η αποκλειστικότητα στη δουλειά του, δεν του άφησε ελεύθερο χώρο για τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Πέθανε στα 79, όντας παρθένος.

Βασίλισσα Ελισάβετ Α’ της Αγγλίας

queen_3

Γνωστή και ως «Παρθένα Βασίλισσα». Η Ελισάβετ απέφευγε τον γάμο, το σεξ και τη μητρότητα. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν παντρεύτηκε ποτέ. Της έχουν χρεώσει κατά καιρούς φήμες για δεσμούς με περισσότερο γνωστό αυτόν με τον Robert Dudley – τον παιδικό της φίλο. Φήμες επίσης αφορούν και στο ίδιο το φύλο της Ελισάβετ, καθώς όπως κάποιοι υποστηρίζουν ήταν… άντρας!

Άντι Γουόρχολ

andy_warhol_by_jack_mitchell

Πολλά έχουν ειπωθεί για τη σεξουαλικότητα του Γουόρχολ. Σε μία συνέντευξή του παραδέχτηκε την παρθενιά του, καθώς και το γεγονός ότι ήταν γκέι. Ο ισχυρισμός του βρήκε απήχηση στις δουλειές του, καθώς στην πλειοψηφία τους είναι φωτογραφίες και πορτρέτα γυμνών αντρών. Πόσο ειρωνικό να απεικονίζεις τόσο όμορφα γυμνά σώματα και να μην έχεις έρθει ποτέ σε επαφή μαζί τους;

Νίκολα Τέσλα

tesla2

Ο Τέσλα φημολογείται ότι πέθανε παρθένος – αλλά όταν είσαι απασχολημένος με το να αναζητάς νέες μεθόδους ηλεκτρισμού, φαντάζομαι ότι η ιδέα του σεξ φαντάζει λίγο παράταιρη. Παρόλο που είχε πολλές θαυμάστριες, ο επιστήμονας δεν είχε συνάψει ποτέ ερωτική σχέση, ενώ κατέληξε να πεθάνει σε δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Τζόζεφ Μέρικ

mob

Ήταν περισσότερο γνωστός ως ο «Άνθρωπος Ελέφαντας» εξαιτίας μίας σπάνιας ασθένειας από την οποία έπασχε, προκαλώντας δυσμορφίες του σώματός του. Στην σύντομη ζωή του αποτέλεσε αντικείμενο περιέργειας για τον κόσμο. Η δυσμορφία του ήταν τόσο παράξενη που ούτε άντρας ούτε και γυναίκα τολμούσε να συνάψει σχέση μαζί του. Πέθανε στα 27 του, όντας παρθένος.

Τζόζεφ Κορνέλ

JOSEPH_CORNELL_PHOTO

Ο γνωστός Αμερικανός καλλιτέχνης και γλύπτης, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ένα μικρό, ξύλινο σπίτι μόνος. Παρόλο που είχε αμέτρητους θαυμαστές, φημολογείται ότι μέχρι και το τέλος της ζωής του, στην ηλικία των 69, παρέμεινε παρθένος.

Τζέι Έντγκαρ Χούβερ

1320643101061.cached

Ο πρώτος επικεφαλής του FBI, γνωστός για τις πολύ επικίνδυνες και μυστικές αποστολές, ο Χούβερ παρέμεινε μία αμφιλεγόμενη φιγούρα σε όλη τη ζωή του. Λόγω του ρόλου του στην Υπηρεσία, έχουν γίνει πολλές εικασίες για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο οποίος υπέπεσε σε εξονυχιστικό έλεγχο. Φημολογήθηκε ότι ο John είχε ερωτική ομοφυλόφιλη σχέση με τον βοηθό του Clyde Tolson. Ωστόσο, άλλοι θεωρούν ότι η σχέση του ήταν πλατωνική και ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, καθιστώντας τον παρθένο μέχρι και το τέλος της ζωής του.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET