fbpx

Διαγωνιζόμενη εμφανίζεται με τατουάζ στο GNTM, η Καγιά ξέχναει και το diversity και τα πάντα!


Άλλο ένα επεισόδιο GNTM είχαμε την τιμή να απολαύσουμε χθες, αυτήν τη φορά από τις οντισιόν στη Θεσσαλονίκη και το πρώτο και κύριο μάθημα που πήραμε είναι πως άπατο θα πάει πάλι φέτος το diversity. Το οποίο μας διαφημίζουν εδώ και κάτι μήνες, από τον πρώτο κιόλας καιρό που ξεκίνησαν οι αιτήσεις. Θα είναι πιο τολμηροί μας λέγανε, πιο ανοιχτοί και δεκτικοί στο διαφορετικό, αρκεί αυτό βέβαια να εκπέμπει την ομορφιά που απαιτείται για τη συγκεκριμένη δουλειά, αυτή του μοντέλου.

Κι αυτό το τελευταίο να το δεχτούμε. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με αέρα και ύφος χιλίων καρδιναλίων να κάνεις την πασαρέλα σου, μόνο και μόνο για να προμοτάρεις το διαφορετικό που έχεις πάνω σου, χωρίς όμως να πληροίς την οποιαδήποτε άλλη προϋπόθεση απαιτεί ο εν λόγω χώρος. Και σε περίπτωση μάλιστα που στραβώσει το προμόσιον αυτό, αρχίζεις να κατακεραυνώνεις κόσμο, με την αιτιολογία ότι σου κόβουν αδίκως τα φτερά.

Τι συμβαίνει όμως, όταν μια κοπέλα εμφανίζεται με πολλά tattoos (να το το diversity) και έχει ό,τι άλλο χρειάζεται για να μπει στο παιχνίδι; Η απάντηση με βάση αυτά που μας είχαν προετοιμάσει ότι θα δούμε, θα έπρεπε να είναι, από μεριάς Βίκυς Καγιά τουλάχιστον, κάπως έτσι: Ουάάάου μπέιμπε, γιες γιες γιες!

Έλα όμως που φαίνεται να ξεχνάει εύκολα κι εν τέλει η απάντησή της από θετική και ενθουσιώδης, πήγε στο άλλο άκρο.

Εκτός των άλλων, ήταν η μοναδική που βρήκε ψύλλους στ’ άχυρα να καταπιαστεί, μιλώντας για κάποια ασυμμετρία στα τατουάζ και στον τρόπο που καλύπτουν το σώμα της διαγωνιζόμενης. Από τη μία δηλαδή επιζητάς το διαφορετικό, από την άλλη όμως, το περιορίζεις κι αυτό.

Διότι ναι, έχουμε δει την Καγιά να δίνει ευκαιρίες σε άλλες κοπέλες που ήρθαν να παρουσιάσουν κάτι αλλιώτικο τόσο στην όψη όσο και στο χαρακτήρα και την ιστορία τους. Αρκεί αυτό να μην έχει να κάνει με μόνιμo μελάνι πάνω στο δέρμα σου.

Επειδή όμως το παραλήρημα αυτό προήλθε μόνο από μεριάς της, η Ειρήνη κατάφερε να πάρει τα υπόλοιπα τρία «ναι» και να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Κι αν μη τι άλλο, το άξιζε.

Τη θέση του επί του θέματος βέβαια, πήρε και το Twitter, το οποίο δε θα άφηνε ποτέ ένα τέτοιο γεγονός ανεκμετάλλευτο, οπότε ιδού το «δικαστήριο» της χθεσινής βραδιάς:

#1 Θα έπραττε εκ μέρους όλων μας…

#2 Δεν κατάλαβες, θέλει ονόματα

#3 Είναι μέχρι να πεις τις σωστές λέξεις

#4 Σε αυτά, είναι ναι!

#5 Ποιος θα την αναλάβει τη δουλειά;

#6 Αυτά είναι πράματα του σατανά

#7 Τώρα μάλιστα. Ειπώθηκαν κι ονόματα!

#8 Επειδή έχει υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο κάνει καριέρα, μη νομίζεις

#9 Μας έσκασε!

#10 Πολέμιος της διάκρισης, όχι αστεία

#11 Έχεις κι εσύ τα δίκια σου…

#12 Το στόρι της ήταν πιο ενδιαφέρον

#13 Λίγο περίεργη λογική ομολογουμένως

#14 Είναι συγκεκριμένο το diversity που αναζητά, μην την παρεξηγείτε

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET