ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Με το νέο διαγωνισμό του ΑΥΡΑ, όσο φροντίζεις… κερδίζεις δώρα wellness και fitness!

Αυτό θα πει επιβράβευση.

Neopolis Team

7 Ιουλίου, 2020

Το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον «Όσο φροντίζεις… κερδίζεις» έρχεται και φέτος το καλοκαίρι για να επιβραβεύσει εύκολα και άμεσα τους πιστούς καταναλωτές του με δώρα wellness και fitness και με συμμετοχή σε κλήρωση για πέντε μεγάλα δώρα.

Οι καταναλωτές του αγαπημένου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ μπορούν να αναζητήσουν για όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τις νέες συσκευασίες ΑΥΡΑ 500ml με το λευκό καπάκι και την ανανεωμένη εμφάνιση και να συγκεντρώσουν τα καπάκια με τους μοναδικούς κωδικούς για να κερδίσουν άμεσα ξεχωριστά δώρα.

Συγκεντρώνοντας καπάκια από τις συσκευασίες που αντιστοιχούν στο νερό ενός μήνα (120 καπάκια) οι πιστοί καταναλωτές κερδίζουν training mat ή σετ πετσέτες adidas, ενώ με εκείνα που αντιστοιχούν δύο φορές στο νερό του μήνα (240 καπάκια) κερδίζουν ένα activity tracker Mi Band 4 Xiaomi.

Παράλληλα, κάθε καπάκι αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της ενέργειας για 5 πενθήμερα ταξίδια ευεξίας για 2 άτομα στο Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa, στην Κρήτη. 

Τα βήματα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης είναι απλά. Συγκεντρώνεις τα καπάκια, μπαίνεις στο https://osofrontizeiskerdizeis.gr/#/home, κάνεις εγγραφή και συμπληρώνεις τους κωδικούς που βρίσκονται κάτω από αυτά. Όσο περισσότερους κωδικούς καταχωρήσεις, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζεις για την κλήρωση που θα αναδείξει τους 5 νικητές του μεγάλου δώρου.   

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μας προτρέπει να απολαύσουμε το καλοκαίρι φροντίζοντας την ΑΥΡΑ μας και ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Γιατί με το νέο διαγωνισμό του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, όσο φροντίζεις…. κερδίζεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET