ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Δεν είναι ιός: Ξεκινούν δοκιμαστικά δρομολόγια στο μετρό της Θεσσαλονίκης!

Τί θα απογίνουν τόσα ανέκδοτα, ρε παιδιά; Δεν είναι κάποιο αστείο, κάποιο troll ενδεχομένως, αλλά μία είδηση πέρα για πέρα αληθινή. Το μετρό της Θεσσαλονίκης μπορεί να είχε καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας, τελικά όμως είναι πιο κοντά από ποτέ για να ξεκινήσει τη λειτουργία του. Ειδικότερα λοιπόν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Αττικό […]

Neopolis Team

13 Νοεμβρίου, 2018

Τί θα απογίνουν τόσα ανέκδοτα, ρε παιδιά;

Δεν είναι κάποιο αστείο, κάποιο troll ενδεχομένως, αλλά μία είδηση πέρα για πέρα αληθινή. Το μετρό της Θεσσαλονίκης μπορεί να είχε καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας, τελικά όμως είναι πιο κοντά από ποτέ για να ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Ειδικότερα λοιπόν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, «στο τέλος του 2020 η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό που θα ξεκινάει από την Νέα Ελβετία και θα φτάνει μέχρι τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό».

Τόνισε επίσης πως «είμαστε πια σε ένα σημείο, σε μία κατάσταση μεγαλύτερης ασφάλειας να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε να παραδώσουμε το σύνολο της γραμμής».

Του χρόνου τέτοια εποχή, θα γίνουν και τα δοκιμαστικά δρομολόγια στο μήκος ολόκληρης της γραμμής και στο τέλος του 2020 η συμπρωτεύουσα θα έχει επιτέλους μετρό που όπως προείπαμε, θα ξεκινάει από την Νέα Ελβετία και θα φτάνει μέχρι τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Τέλος, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό επισήμανε:

«Το Μετρό μπορεί αυτή τη στιγμή να σχεδιάζει τη νέα γραμμή και ανατολικά και δυτικά, αλλά το Μετρό δεν ξεχνά ότι υπάρχει και η Τούμπα στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει μια πολύ ζωντανή και μεγάλη κοινότητα, στην οποία χτυπάει η καρδιά της Θεσσαλονίκης και επομένως οι επόμενες, μελλοντικές μας επεκτάσεις οπωσδήποτε θα έχουν Μετρό και στην Τούμπα».

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET