ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

7+1 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πεις σε μια κοπέλα που της αρέσουν οι …γυναίκες!

Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη, οι άνθρωποι βλέπουν τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους και τους αμφιφυλόφιλους σαν παράταιρα όντα. Προσωπικά, το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του και τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχει, όχι απλά δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για μένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άνθρωποι […]

Neopolis Team

24 Ιανουαρίου, 2017

Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη, οι άνθρωποι βλέπουν τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους και τους αμφιφυλόφιλους σαν παράταιρα όντα. Προσωπικά, το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του και τι σεξουαλικές προτιμήσεις έχει, όχι απλά δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης για μένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που οι άνθρωποι λένε σε όσους αγαπούν/βγαίνουν/κοιμούνται με ανθρώπους του ίδιου φύλου και όχι απλά είναι απίστευτα ενοχλητικά, αλλά εντελώς ανάρμοστα και πρέπει να σταματήσουν να τα λένε εδώ και τώρα.

#1 «Έχεις κοιμηθεί ποτέ με άντρα;»

Απίστευτα εκνευριστική ερώτηση. Είμαι straight αλλά παρόλα αυτά, μπορώ να καταλάβω πως νιώθει μία κοπέλα την στιγμή που της γίνεται η συγκεκριμένη ερώτηση. Θα ρωτούσες μήπως ποτέ ένα straight άτομο, τι παίζει με το σεξουαλικό ιστορικό του; Προφανώς κι όχι, εκτός κι αν δεν έχεις καθόλου τρόπους και διαγωγή. Γιατί λοιπόν να κάνεις αυτή την ερώτηση σε μία ομοφυλόφιλη; Τι σε νοιάζει στο κάτω κάτω;

#2 «Δεν μοιάζεις με λεσβία»

Πως μοιάζει μία λεσβία δηλαδή;;; Όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα πω εγώ. Δεν είναι διαφορετικό είδος από τις straight κοπέλες. Ναι υπάρχουν νταρντάνες, ανδρόγυνες και θυληκές λεσβίες, αλλά τα ίδια ισχύουν και για τις straight γυναίκες.

#3 «Στοιχηματίζω ότι θα μπορούσα να σε ανάψω»

Αυτό θα προέλθει από το στοματάκι ενός άντρα όπως καταλαβαίνεις. Έχουν την εντύπωση ότι είναι τόσο γ@μι@δες που μπορούν να αλλάξουν ακόμη και τις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός ανθρώπου. Δεν διστάζουν λοιπόν να ξεστομίσουν βλακείες σαν κι αυτή.

#4 «Τι κάνετε στα ραντεβού σας;»

Και θα ακολουθήσει η ερώτηση: «Ποιος πληρώνει στο τέλος;» FYI το ραντεβού μίας λεσβίας δεν διαφέρει σε τίποτα από το δικό σου. Θα βγουν έξω, να πιουν το ποτάκι τους ή να δειπνήσουν και το πιο πιθανό είναι να μοιραστούν στα δύο τον λογαριασμό μιας και φαγώθηκες.

#5 «Ποια από τις δύο είναι ο …”άντρας”;»

Ποιος είναι άραγε τόσο ηλίθιος ώστε να ρωτήσει «Ποιος είναι ο άντρας στη σχέση;»  Ένα πράγμα έχω να πω μόνο, δανειζόμενη το σοφό απόφευγμα του Αινστάιν: «Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος.»

#6 «Κι εγώ μία καψούρα με την Beyonce την έχω πάντως»

Ναι, μπράβο σου που εκτιμάς την ομορφιά και χάρη του φίλιου φύλου σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι και ομοφυλόφιλη. Κατάλαβε την διαφορά.

#7 «Τι κάνουν δύο γυναίκες στο κρεβάτι;»

Ό,τι ακριβώς κάνεις κι εσύ στο δικό σου κρεβάτι. Σίγουρα είναι πιο περιορισμένες οι δυνατότητές τους, αλλά αυτό δεν τις εμποδίζει από το να πειραματίζονται με νέα πράγματα, να την βρίσκουν και να περνούν καλά.

 Bonus: Τις φέρνεις σε δύσκολη θέση μπροστά σε κόσμο

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο έχεις περιέργεια και θες ντε και καλά να μάθεις, να σε πληροφορήσω ότι το να κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις ενώ υπάρχουν κι άλλοι τριγύρω, δεν είναι και η πιο κατάλληλη στιγμή. Πάνω από όλα η διακριτικότητα κι ο σεβασμός. Μην συμπεριφέρεσαι σαν ούγκανος.

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET