ΕΛΛΑΔΑ

Δεν αργούν πολύ, ε-ε-έρχονται | Οι 3 νέοι σταθμοί του Μετρό που ανοίγουν τον Ιούνιο!

Ολοκληρώνονται οι τρεις σταθμοί της επέκτασης του μετρό προς Πειραιά που θα φτάνουν μέχρι Νίκαια και έτσι η γραμμή 3 θα δοθεί στο επιβατικό κοινό, τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι σταθμοί Αγία Βαρβάρα, Κορυδααλός και Νίκαια θα δοθούν στην κυκλοφορία εξυπηρετώντας χιλιάδες […]

Neopolis Team

22 Φεβρουαρίου, 2019

Ολοκληρώνονται οι τρεις σταθμοί της επέκτασης του μετρό προς Πειραιά που θα φτάνουν μέχρι Νίκαια και έτσι η γραμμή 3 θα δοθεί στο επιβατικό κοινό, τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι σταθμοί Αγία Βαρβάρα, Κορυδααλός και Νίκαια θα δοθούν στην κυκλοφορία εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες των δυτικών συνοικιών του Πειραιά.

Το υπόλοιπο τμήμα της επέκτασης μέχρι το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα παραδοθεί σε δύο χρόνια.

Σταθμός “Αγία Βαρβάρα”.

Όσον αφορά την γραμμή 4 του μετρό και το …πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την πλατεία Εξαρχείων, ο κ. Μυλόπουλος διευκρίνισε πως σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου κατέληξαν σε λύση.

Αποφασίστηκε λοιπόν να παραμείνει ο σταθμός του μετρό στην πλατεία αλλά οι είσοδοί του να είναι γύρω στους δρόμους για να μην χαλάσει ο “χαρακτήρας” της πλατείας των Εξαρχείων,

Μια από τις εισόδους θα βρίσκεται δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο και για το λόγο αυτό ο Σταθμός θα έχει το όνομα «Εξάρχεια-Αρχαιολογικό Μουσείο».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ανέφερε ότι το δεύτερο τμήμα της γραμμής 4 του Μετρό από το Γουδή στο Μαρούσι σχεδιάζεται να επεκταθεί δυτικά και να φθάσει στην Πετρούπολη.

Τέλος, ανέφερε πως η Αττικό Μετρό θα προκηρύξει άμεσα μελέτη από την οποία θα προκύψει προς ποιες συνοικίες της πρωτεύουσας είναι απαραίτητο να γίνουν επεκτάσεις του δικτύου.

Γίνονται πραγματάκια, επιτέλους!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET