ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε πότε ανοίγουν 3 νέοι σταθμοί του Μετρό!

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας «Αττικό Μετρό», Θεόδωρου Παπαδόπουλου, το πρώτο τρίμηνο του 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία των σταθμών «Αγ. Βαρβάρα – Κορυδαλλός – Νίκαια» της γραμμής 3 προς Πειραία.  Σημειώνεται, στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο Κορυδαλλού με θέμα την πρόοδο των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης […]

Default avatar

Guest Author

2 Μαρτίου, 2017

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας «Αττικό Μετρό», Θεόδωρου Παπαδόπουλου, το πρώτο τρίμηνο του 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία των σταθμών «Αγ. Βαρβάρα – Κορυδαλλός – Νίκαια» της γραμμής 3 προς Πειραία. 

Σημειώνεται, στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο Κορυδαλλού με θέμα την πρόοδο των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, συμμετείχαν ο δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Κασιμάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ο δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης και ο γενικός γραμματέας, Κώστας Τσεφαλάς, από τον δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Καταληκτικά, πρέπει να επισημάνουμε ότι οι εν λόγω σταθμοί επρόκειτο να ανοίξουν το δεύτερο τρίμηνο του 2017 αλλά για τεχνικούς και όχι οικονομικούς λόγους, καθυστέρησε η λειτουργία τους.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET