Μουσική

Deaf Radio 
& One Leg Mary στη σκηνή του Ρομάντσο!

Οι Deaf Radio, μετά από ένα γεμάτο συναυλιακό καλοκαίρι και λίγο πριν την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους Αlarm, συναντούν τους One Leg Mary, που με τη σειρά τους ετοιμάζονται για τον τρίτο τους δίσκο, σε ένα εκρηκτικό live στην σκηνή του Ρομάντσο.  Deaf Radio Οι Deaf Radio είναι ένα γκρουπ από την Αθήνα που […]

Neopolis Team

22 Σεπτεμβρίου, 2016

Οι Deaf Radio, μετά από ένα γεμάτο συναυλιακό καλοκαίρι και λίγο πριν την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους Αlarm, συναντούν τους One Leg Mary, που με τη σειρά τους ετοιμάζονται για τον τρίτο τους δίσκο, σε ένα εκρηκτικό live στην σκηνή του Ρομάντσο. 

Deaf Radio

Οι Deaf Radio είναι ένα γκρουπ από την Αθήνα που υπάρχει από το 2015, οπότε και κυκλοφόρησε το πρώτο τους single αποτελούμενο από δύο κομμάτια (Down On Her Knees, No Hay Banda). Τον Μάιο του 2016 ηχογραφούν το πρώτο τους full album, με τίτλο Alarm, και τον Ιούνιο κυκλοφορούν το πρώτο single του δίσκου με τίτλο Revolving Doors. Η κυκλοφορία αυτή συνοδεύτηκε με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Το Alarm ντεμπούτο τους αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016.

one-leg-mary

Ηχητικά χαρακτηρίζονται από πληθωρικά τύμπανα, βαριά riffs με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες, συνδυάζοντας στοιχεία η post punk, psychedelic rock, Palm Desert. Κατακλύζονται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές- σκέψεις και το δηλώνουν στους στίχους τους. Άλλωστε και το όνομα τoυ γκρουπ αναφέρεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση, ένα κενό επικοινωνίας, έναν πομπό χωρίς δέκτη.

www.facebook.com/deafradioband

https://deafradio.bandcamp.com/music

https://soundcloud.com/deafradio

https://www.instagram.com/deaf.radio/

One Leg Mary

Οι One Leg Mary είναι ένα τετραμελές γκρουπ με βάση αναφοράς τον ήχο της 90’ς post-hardcore και indie rock.

Το γκρουπ είναι ενεργό από το 2012 με δυο δίσκους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν την νέα τους δισκογραφική δουλειά στις αρχές του 2017.

https://www.facebook.com/OneLegMary

https://onelegmary.bandcamp.com/

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα Προσέλευσης: 21.00

 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET