fbpx

Το Colour Day Festival 2018 είναι γεγονός με εκπλήξεις, μουσική και χορό μέχρι τελικής πτώσης!


Υπάρχουν πολλοί (και σοβαροί) λόγοι να ανυπομονεί κανείς να έρθει το καλοκαίρι. Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα το Colour Day Festival, το μεγαλύτερο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας που επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ. Μόνο που φέτος το Colour Day Festival δε θα κρατήσει μόνο για μία μέρα, αλλά γίνεται ΔΙΗΜΕΡΟ. Μην ουρλιάξεις ακόμα από τον ενθουσιασμό σου, έχει κι άλλες εκπλήξεις παρακάτω…

Όπως κάθε χρόνο, το μεγαλύτερο πάρτυ χρωμάτων θα επιφυλάσσει χαρά, μουσική και χορό μέχρι τελικής πτώσης. Φέτος περισσότερο από ποτέ, οι καλύτεροι καλλιτέχνες, DJs και Performers έρχονται με τρελές διαθέσεις για να ξεσηκώσουν τον χρωματιστό εαυτό σου!

Κόκκινο; Ή μήπως μπλε; Προτιμάς το κίτρινο ή είσαι fan του πράσινου; Αλήθεια ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Επίλεξε το δικό σου και έλα να δημιουργήσεις πολύχρωμα σχέδια στη μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων του καλοκαιριού!

Τι κάνει όμως το φετινό Colour Day Festival να ξεχωρίζει από τα προηγούμενα, πέρα από την παραπάνω διάρκειά του; Εντυπωσιακά νεροπίστολα και τόνοι χρωματιστού νερού θα είναι στη διάθεσή σου για την πρώτη καλοκαιρινή σου αναμέτρηση! ΤΕΛΕΙΟ;

Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 30 Ιουνίου, έλα να διασκεδάσεις με τις εντυπωσιακές ρίψεις χρωμάτων. 120.000 χρωματιστά σακουλάκια θα είναι στη διάθεσή σου για να κάνεις τον ουρανό της Αθήνας πολύχρωμο. Με το εισιτήριό σου, θα παραλάβεις ένα σακουλάκι χρώματος. Όταν αυτό σου τελειώσει μπορείς να προμηθευτείς περισσότερο χρώμα από τα ειδικά σημεία πώλησης μέσα στο χώρο του φεστιβάλ.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου, έλα να δροσιστείς σε ένα πολύχρωμο μπουγέλο! Το μεγαλύτερο και πιο χαρούμενο water-fight της χρονιάς γεμάτο μουσική και αδρεναλίνη είναι εδώ! Τα πράγματα είναι απλά: παίρνεις το νεροπίστολό σου και ξεκινάς να μπουγελώνεσαι! Κατά τη διάρκεια της μέρας θα μπορείς να ξαναγεμίζεις το νεροπίστολο σου (το οποίο σου το παρέχει το φεστιβάλ) με χρωματιστό νερό από ειδικά spots, ενώ ταυτόχρονα, σε διάφορα σημεία του χώρου, θα σε περιμένουν διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια!

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού στην κεντρική σκηνή για πρώτη φορά θα βρίσκεται, η Dr. Iris, η διευθύντρια του εργοστασίου χρωμάτων που φέτος αποφάσισε να αποκαλυφθεί… Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα με επιβλητική παρουσία, η οποία θα αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας και θα υποδέχεται κάθε φορά onstage έναν διαφορετικό gueststar.

Παράλληλα, περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες, Djs και live acts, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, θα βρίσκονται πάνω στο stage φροντίζοντας να μην σταματήσει το πάρτι ποτέ! Ποιοι έχουν ανακοινωθεί;

Singers

Σάκης Ρουβάς

Τάμτα

Υποχθόνιος

Ίαν Στρατής

Αναστάσιος Ράμμος

Βαγγέλης Κακουριώτης

Άρης Μακρής

Josephine

Μηδενιστής

Courtney Parker

Iratus

Elvana Gjata

MIKE

Isac Elliot

Ματίνα Ζάρα


Live Acts

REC

Otherview

Vegas

The Players

Duo Violins

ACE2ACE

The MODE

RunninSquad

Issjames

Booty Panda


DJs

Μιχάλης Τσαουσόπουλος

Dino MFU

Xenia Ghali

Consoul Trainin

Μαρία Αντωνά

Dim Chord

John Toubanos

Nikko Sunset

Prytanis

AD1

Goldsmile

INX

Sergio T

Jesse Onix

Best Seller

Bobito

St3phan

Προπώληση εισιτηρίων στο https://www.colourdayfestival.gr/

*Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ η είσοδος είναι δίπλα στο σταθμό Ειρήνη του Ηλεκτρικού.
**Οι πόρτες ανοίγουν στις 12:00 και τις 2 μέρες.

Σε περιμένουμε και φέτος να χορέψουμε, να γιορτάσουμε το καλοκαίρι, να μετρήσουμε αντίστροφα και να βάψουμε τον ουρανό με χρώματα!

Μάθε περισσότερα στο official page του Colour Day Festival στο facebook!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET