Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

Δίνουμε ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι!

Neopolis Team

16 Σεπτεμβρίου, 2023

Το Elpida Tour by Coca-Cola μας έδωσε ό,τι ακριβώς υποσχέθηκε. Μουσική, χρώματα, συναισθήματα, παρέες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, o καλλιτέχνης-φαινόμενο, ανέβηκε σε πολλές σκηνές και με το πιο απολαυστικό αναψυκτικό έκαναν το καλοκαίρι λίγο πιο ελπιδοφόρο δημιουργώντας το απόλυτο σκηνικό για μια σειρά από μοναδικά συναρπαστικές βραδιές σε όλη την Ελλάδα.

Πλάι του βρέθηκε η Coca-Cola, στηρίζοντας την καλοκαιρινή περιοδεία και δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμου να νιώσουν τον παλμό και να ζήσουν το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι, σιγοτραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή.

Το Elpida Tour, μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, ταξίδεψε στις μεγαλύτερες πόλεις και νησιά της Ελλάδας και την Κύπρο, και μας ένωσε όλους, με τη δύναμη που μόνο η μουσική μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους.

Προτελευταίος σταθμός του Elpida Tour By Coca-Cola είναι η πολυαναμενόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού, που επαναλειτουργεί μετά από χρόνια και θα μας υποδεχτεί σε μια συναυλία που θα μιλήσει στην καρδιά μας.

Έχει μάλιστα ιδιαίτερη σημασία, καθώς η Coca-Cola στην Ελλάδα θα διαθέσει για την άμεση ανακούφιση των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία, ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο των εσόδων από τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί για τη συναυλία. 

Ο τελευταίος σταθμός του φετινού Elpida Tour By Coca- Cola είναι η πόλη της Βέροιας, στις 23 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνοντας μια μοναδική διαδρομή και δίνοντας ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, παρέα πάντα με μια απολαυστική Coca-Cola. 

Μείνετε συντονισμένοι στο @cocacolagreece και στο Coca-Cola App για όλα τα νέα γύρω από το Elpida Tour by Coca-Cola.  

FUN ZONE

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET