Είναι viral

Κι ο τίτλος του πιο πιστού fan πάει στον τύπο που χτύπησε τατουάζ την Αγγελική Νικολούλη!

«Στο κορμί σου έχεις κάνει... τη μορφή μου τατουάζ.»

Neopolis Team

20 Μαΐου, 2022

Πιστός φαν θα πει… να χτυπάς τατουάζ τη μορφή τού ειδώλου σου κι ο παρακάτω τύπος κερδίζει το βραβείο του καλύτερου θαυμαστή.

Ισχύει ότι η Νικολούλη σου βγάζει μια διάθεση για worship (διπλά φελάκια στους haters), αλλά δεν έχουμε «χτυπήσει» όλοι την επιβλητική μορφή της στο πόδι μας. Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν, που υποπτευόμαστε ότι δεν έχει χάσει επεισόδιο «Φως στο Τούνελ» τόσα χρόνια, το τόλμησε και κατάφερε να γίνει viral. Διότι Αγγελική Νικολούλη και viral πάνε μαζί.

Η καλλιτεχνία αυτή έγινε στο «Acanomuta Tattoo» στους Αμπελόκηπους, ενώ η παρουσίαση του τατουάζ στο TikTok από το λογαριασμό του στούντιο, συνοδεύεται από τον ήχο που έπρεπε να συνοδευτεί: τα φιλάκια της εικονιζόμενης.

@acanomutatattoo #nikolouli #fosstotounel #aggelikinikolouli #acanomutatattoo #fy #fyp #filakia @agge_papa ♬ original sound – Kost4s

Η παρουσιάστρια έχει να περηφανεύεται γενικότερα για το μεγάλο της φαν κλαμπ, το οποίο τη συμπεριλαμβάνει συνεχώς στα trends του Twitter. Ειδικά με την υπόθεση της Πάτρας, κάθε δεύτερο tweet είχε ένα σχετικό hashtag, ενώ και οι ατάκες που έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα έχουν αποτελέσει must περιγραφή σε τουλάχιστον ένα post των social media.

Χαιρετίζουμε λοιπόν την αφοσίωση του παραπάνω θαυμαστή, αλλά εμείς οι λιγότεροι hardcore fans λέμε να αρκεστούμε σε κάτι πιο ήπιο. Ένα «Διπλά φιλάκια» το χτυπάγαμε δηλαδή!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET