fbpx

Στην Captain Marvel θα παίξει αφιερωματάρα στον Stan Lee και μας έχουν πάρει τα ζουμιά από τώρα!


Εκεί που ήμασταν πανέτοιμοι περιμένοντας τη νέα ταινία της badass Captain Marvel, έσκασαν οι σκηνοθέτες της να μας μαρτυρήσουν για ένα συγκινητικό tribute στο πρόσωπο του Σταν Λι, που θα δούμε στις οθόνες.

Όχι πάλι, ρε φίλε! Ακόμα μία φορά που θα με πάρουν τα ζουμιά και θα συγκινηθώ μπροστά στην κοπέλα μου. Πάνω που είχα αποφασίσει να μειώσω τις emotional στιγμές μου και να το παίξω λίγο πιο σκληροτράχηλος σύντροφος. Γιατί οκ, κάπως το κάλυψα το ξέσπασμα στο Green Book, αλλά πώς θα καταφέρω να δικαιολογήσω ένα τέτοιο γεγονός σε μία υπερηρωική ταινία με την Μπρι Λάρσον, να φοράει μία σπάντεξ στολή;

Πιο συγκεκριμένα, οι σκηνοθέτες Ryan Fleck και Anna Boden κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της Captain Marvel στο Λονδίνο, μίλησαν στις κάμερες της Metro και σημείωσαν μεταξύ άλλων πως:

Δε θέλουμε να αποκαλύψουμε κάτι που δεν πρέπει να πούμε, απλώς θέλαμε να αποτίνουμε ένα φορό τιμής στον Stan Lee μέσα απ’ αυτήν την ταινία. Ήταν ιδέα της Marvel και όταν μας την έδειξαν, όλοι όσοι ήταν στο χώρο, βούρκωσαν. Ήταν πολύ συναισθηματικό.

Είναι πραγματικά πολύ νωπές οι μνήμες από τις αναφορές πρόσφατων ταινιών της Marvel στο δημιουργό της.

Λατρεύαμε έτσι κι αλλιώς τις συμμετοχές του Lee, ενώ ουσιαστικά δεν υπήρχε μαρβελική ταινία χωρίς cameo του.

Αυτά, όμως, δυστυχώς ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο «πατέρας» της Marvel δε βρίσκεται πια στη ζωή. Το καλό το παλικάρι, όμως, στη φουρτούνα φαίνεται, εεε… ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Έτσι, τo MCU έχει αρχίσει να σκέφτεται εναλλακτικούς τρόπους για να συνεχίσει να τιμάει τον δημιουργό του, στις ταινίες που θα ακολουθήσουν μελλοντικά.

Για παράδειγμα, στο χριστουγεννιάτικο Once Upon a Deadpool, στα post-credits scenes υπήρχαν αστεία backstage στιγμιότυπα από την guest εμφάνισή του στο teaser του Deadpool 2. Όπως επίσης, μερικά αποσπάσματα από μια συνέντευξη του Σταν Λι, στην οποία έλεγε πόσο ξαφνιασμένος ήταν γενικότερα με την επιτυχία του, αλλά και πόσο ταπεινός παρέμεινε γύρω από αυτήν.

Τέλος, η αντιπάθειά του για τις πτήσεις και τα αεροπλάνα, μας έχει εξασφαλίσει ένα ακόμα cameo του, το οποίο θα προβληθεί στην επερχόμενη ταινία των Avengers, Endgame.

Οπότε παιδιά, καταλάβατε φαντάζομαι. Η ιδέα για ρομαντικό ραντεβού στην πρεμιέρα της Captain Marvel δεν είναι και πάρα πολύ καλή. Ξέρω, θέλατε να τη δείτε αγκαλίτσα με το μωράκι σας και να το ταΐζετε στο στόμα, ωστόσο κρίμα είναι να σας δει να τρώτε τη σακουλάρα με τα ποπκορν, ενώ τα έχετε μπήξει φανερά.

Σίγουρα είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την πρεμιέρα της ταινίας του πιο δυνατού Avenger, αλλά εγώ καλού κακού θα χώσω ένα πακετάκι χαρτομάντηλα στην τσέπη του τζιν μπουφάν μου.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET