ΕΛΛΑΔΑ

Camping Ποσείδι | Συγκλονίζει η μαρτυρία κοπέλας, που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση!

Λίγες μέρες πριν, στις 4 Ιουλίου, μία φοιτήτρια Νομικής που διέμενε στο φοιτητικό Camping Ποσείδι, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 49χρονο χειρούργο – ορθοπεδικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ούσα και εκείνη αλλά και η οικογένεια της σε κατάσταση σοκ, η νεαρή φοιτήτρια μιλά στο Πρώτο Θέμα αφηγούμενη τις σκέψεις της για το περιστατικό: «Εγώ από […]

Default avatar

Guest Author

17 Ιουλίου, 2017

Λίγες μέρες πριν, στις 4 Ιουλίου, μία φοιτήτρια Νομικής που διέμενε στο φοιτητικό Camping Ποσείδι, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 49χρονο χειρούργο – ορθοπεδικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ούσα και εκείνη αλλά και η οικογένεια της σε κατάσταση σοκ, η νεαρή φοιτήτρια μιλά στο Πρώτο Θέμα αφηγούμενη τις σκέψεις της για το περιστατικό:

«Εγώ από κάποιο σημείο και έπειτα είχα σοκαριστεί, είχα παγώσει, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και του ζήτησα να φύγω. Εκείνος δεν μου το επέτρεψε. Μου είπε να μείνω λίγα λεπτά ακόμα, γιατί τελειώνει. Εκείνη την στιγμή μου τράβηξε το μαγιό, θωπεύοντας τα γεννητικά μου όργανα και λέγοντας μου την έκφραση ”μωρό μου εσύ”»

Ο γιατρός, συνελήφθη την επομένη ημέρα, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και κρίθηκε ένοχος. Του επιβλήθηκα δύο χρόνια φυλάκισης με τρία χρόνια αναστολή.

Σημειώνεται ότι, ο 49χρονος γιατρός είναι διαζευγμένος και έχει διαγραφεί από τον ιατρικό σύλλογο εδώ και 3,5 χρόνια. Φημολογείται μάλιστα πως έχει εμπλακεί σε υπόθεση κλοπής ύψους 120.000 ευρώ, ενώ έχει απασχολήσει τις αρχές και για υπόθεση εξύβρισης και απλής σωματικής βλάβης.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

ΕΛΛΑΔΑ

Με παραίτηση προειδοποιούν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου για την υποβάθμιση των πτυχίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET