Μουσική

BEYOND ATH: Το μουσικό film από το παγκόσμιο tour του Kareem Kalokoh με το Havana Club είναι φωτιά!

Η μουσική και τα όνειρα δεν έχουν σύνορα.

Neopolis Team

26 Ιουνίου, 2020

Η μουσική και τα όνειρα δεν έχουν σύνορα.

Το Havana Club, το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι, παρουσιάζει το μουσικό film Beyond ATH με τον ανερχόμενο καλλιτέχνη της Αθηναϊκής hip-hop σκηνής, Kareem Kalokoh, στο πρώτο παγκόσμιο tour του, σε 4 διαφορετικούς προορισμούς: Βρυξέλλες, Μαδρίτη, Βερολίνο και φυσικά Αβάνα στην Κούβα.

O hip hop artist ανακαλύπτει τις κουλτούρες των δρόμων του κόσμου παρέα με το Havana Club και παρουσιάζει τη μουσική του εκτός συνόρων, διεκδικώντας τη δική του θέση στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Photo credits: Alex Grymanis

Το ταξίδι ξεκινάει από τις Βρυξέλλες όπου ο Kareem έχει την ευκαιρία να κάνει live performance σε ένα από τα πιο urban clubs των Βρυξελλών και να γνωρίσει local artists. Στη Μαδρίτη, δίνει ένα after hours live show σε ένα underground party με το πιο ιδιαίτερο κοινό που έχει παίξει ποτέ, ενώ στο Βερολίνο ηχογραφεί tracks για τον καινούργιο του δίσκο μαζί με μια ομάδα καλλιτεχνών στο studio τους και γνωρίζει τον διεθνή hip hop artist, Kelvyn Colt, με τον οποίο συζητούν για την εξέλιξη της μουσικής.

Photo credits: Alex Grymanis

 

Photo credits: Alex Grymanis

Το ταξίδι ολοκληρώνεται στην Κούβα, την πατρίδα του Havana Club, όπου ο Kareem κάνει τα γυρίσματα για το νέο του video clip «Heaven» και γνωρίζει την αυθεντική κουλτούρα του δρόμου, όπως αυτή γεννιέται στα σοκάκια της Αβάνας.

Photo credits: Alex Grymanis

Το Havana Club, μέσα από τη συνεργασία του με τον Kareem και τη δημιουργία του Beyond ATH, τιμά την αυθεντική κουλτούρα του δρόμου και δίνει φωνή στο Αθηναϊκό street culture, για να βγει έξω από τα ελληνικά σύνορα.  

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET