ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτή είναι η μέρα του χρόνου που είναι υψηλότερη η πιθανότητα να σε κερατώσει!

Η απιστία είναι από τα πιο επίπονα κεφάλαια σε μία σχέση και σίγουρα κανείς και καμιά δε θέλει να την βιώσει στην ερωτική ζωή του/της. Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς ότι ένα άτομο που εμπιστεύτηκες, σου φέρθηκε μ’ αυτόν τον τρόπο, δε νοιάστηκε για σένα και σε πλήγωσε χωρίς να αναρρωτηθεί πόσο θα σου κοστίσει. […]

Default avatar

Guest Author

9 Δεκεμβρίου, 2016

Η απιστία είναι από τα πιο επίπονα κεφάλαια σε μία σχέση και σίγουρα κανείς και καμιά δε θέλει να την βιώσει στην ερωτική ζωή του/της. Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς ότι ένα άτομο που εμπιστεύτηκες, σου φέρθηκε μ’ αυτόν τον τρόπο, δε νοιάστηκε για σένα και σε πλήγωσε χωρίς να αναρρωτηθεί πόσο θα σου κοστίσει.

Ωστόσο, πολλές φορές ο φόβος που τρέφουμε ότι ο/η σύντροφος μας θα μας απατήσει, μας οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα κι ενίοτε καταστρέφει πολύ πετυχημένες σχέσεις. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει πως οι υποψίες είναι πάντοτε αβάσιμες κι ανάξιες λόγου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως τα τελευταία χρόνια και με την απομυθοποίηση του σεξ, όλο και περισσότεροι άνθρωποι απιστούν σε βάρος των ερωτικών τους συντρόφων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον παγκοσμίου φήμης ιστότοπο, Illicit Encounters, που απευθύνεται κυρίως σε παντρεμένα ζευγάρια, η 18η Νοεμβρίου είναι η πιο επικίνδυνη μέρα για μία σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα εκείνη το ποσοστό των απιστιών αυξάνεται κατά 30% από ότι τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Πώς δικαιολογείται αυτό το στατιστικό δεδομένο; Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, το φαινόμενο της αυξημένης απιστίας την εν λόγω ημέρα, συμβαίνει διότι άντρες και γυναίκες έχουν λιγότερες υποχρεώσεις εν όψει των διακοπών των Χριστουγεννών.

Δε βαριέστε όμως; Η συγκεκριμένη ημέρα έχει ήδη περάσει για 2016, οπότε ό,τι ήταν να γίνει, έχει ήδη γίνει! Αν πάντως, είστε έτοιμοι/ες για οτιδήποτε κι αν αντικρίσετε, μπορείτε να ψάξετε λιγάκι…

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET