Είναι viral

Αν έχεις ερωτευτεί πραγματικά στη ζωή σου, αυτά τα σκίτσα θα σε κάνουν να δακρύσεις!

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά σκίτσα καλλιτεχνών που απεικονίζουν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη. Γι’αυτό και οι παρακάτω δημιουργίες του Βρετανού ζωγράφου που ζει στην Ιταλία, Ομάριο Μπρουνελλέσκι, δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητους. Τα τελευταία δύο χρόνια, δημοσιεύει σε σκίτσα τα διάφορα στάδια της αγάπης με συνοδευτικές ιστορίες για το πως τα […]

Neopolis Team

12 Ιουνίου, 2018

Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά σκίτσα καλλιτεχνών που απεικονίζουν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη. Γι’αυτό και οι παρακάτω δημιουργίες του Βρετανού ζωγράφου που ζει στην Ιταλία, Ομάριο Μπρουνελλέσκι, δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητους.

Τα τελευταία δύο χρόνια, δημοσιεύει σε σκίτσα τα διάφορα στάδια της αγάπης με συνοδευτικές ιστορίες για το πως τα εμπνεύστηκε, με τον κόσμο να έχει αγαπήσει πραγματικά τη δουλειά του και να περιμένει κάθε φορά το επόμενο.

Πάμε να δούμε ορισμένες δημιουργίες του που κάπως ταυτιστήκαμε:

«Απλά ας μην πάμε στο μάθημα!»

 

«Ελπίζω να αισθάνεται καλά.»

«Εκείνα τα απογεύματα, κάνοντας βόλτες άσκοπα… Σταματώντας στην πλευρά του δρόμου απλά για να μπορέσουμε να φιληθούμε καθώς έπεφτε ο ήλιος… Ακόμα και όταν σκοτείνιαζε και με δυσκολία έβλεπα το πρόσωπό σου, θα σου έλεγα πως είσαι όμορφη…»

«Αν σε στεναχώρησα χθες το βράδυ, είναι επειδή σε αγαπάω περισσότερο από όλα!»

«40 λεπτά στο μετρό! 40 λεπτά ελπίζοντας ότι θα με παρατηρήσει … Γιατί τώρα; Γιατί με κοιτάζει όταν είμαι κυριολεκτικά έτοιμη να βγω από το βαγόνι; Και τώρα πιθανότατα δεν θα τον δω ξανά! ….Μμμ, αν παραμείνω για άλλη μια στάση, θα έμοιαζε παράξενο; … Πιθανώς … Αν ζητήσω τον αριθμό του, θα φανώ πολύ εύκολη; …Γιατί όλοι οι χαριτωμένοι τύποι πάντα φαίνονται τόσο απασχολημένοι ή χαμένοι στις σκέψεις τους … ή … διαβάζουν…Ανόητο βιβλίο! Θα πρέπει να κατέβω … Αλλά πραγματικά δεν θέλω!»


«Απογεύματα δίπλα στην παραλία»

«Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι όλα αρχίζουν»

«Ωωω.. Αυτό είναι που αισθάνεσαι λοιπόν!»

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET