ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ο Chester Bennington δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας | Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Linkin Park!

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Απ’ οτι φαίνεται, η είδηση που μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού είναι πραγματική κι ο Chester Bennington δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ο 41χρονος αμερικανός τραγουδιστής των Linkin Park, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται να αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, λένε πως βρέθηκε απαγχονισμένος σε κατοικία στο Πάλο […]

Neopolis Team

20 Ιουλίου, 2017

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Απ’ οτι φαίνεται, η είδηση που μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού είναι πραγματική κι ο Chester Bennington δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Ο 41χρονος αμερικανός τραγουδιστής των Linkin Park, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται να αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, λένε πως βρέθηκε απαγχονισμένος σε κατοικία στο Πάλο Βέλντε του Λος Άντζελες, σήμερα το πρωί (τοπική ώρα).

Παρόλο που ο Chester ήταν πατέρας 6 παιδιών μετά από δύο γάμους, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τόσο αλκοολισμού, όσο κι εξάρτησης από ναρκωτικά.

Πριν από κάποια χρόνια μάλιστα, είχε δηλώσει πως είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας κατά το παρελθόν, όντας θύμα κακοποίησης από μεγαλύτερο σε ηλικία, άντρα.

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Chester Bennington υπήρξε κολλητός φίλος με τον Chris Cornell, ο οποίος έβαλε επίσης τέλος στη ζωή του (με τον ίδιο τρόπο) τον περασμένο Μάιο.

Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε και να ευχηθούμε είναι καλό ταξίδι, αγαπημένε ροκ σταρ της εφηβικής μας ηλικίας:

RIP ?

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET