ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Εμπνευσμένες ατάκες διάσημων γυναικών που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου στη στιγμή!

Δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα η καλύτερη και πιο σέξι εκδοχή του εαυτού σου. Όση αυτοπεποίθηση κι αν λες πως διαθέτεις, πάντα χρειάζεσαι μία τονωτική ένεση να σε επιβεβαιώσει ως γυναίκα και να σε κάνει να πιστέψεις πως παρά τις δυσκολίες και τους αστάθμητους παράγοντες, εσύ στέκεσαι στο ύψος σου και έχεις εμπιστοσύνη στον […]

Θεώνη Σταματοπούλου

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Δεν είναι εύκολο να είσαι πάντα η καλύτερη και πιο σέξι εκδοχή του εαυτού σου. Όση αυτοπεποίθηση κι αν λες πως διαθέτεις, πάντα χρειάζεσαι μία τονωτική ένεση να σε επιβεβαιώσει ως γυναίκα και να σε κάνει να πιστέψεις πως παρά τις δυσκολίες και τους αστάθμητους παράγοντες, εσύ στέκεσαι στο ύψος σου και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Η αυτοπεποίθηση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που τυχαίνει να το έχεις και πορεύεσαι μ’ αυτό. Πολλές φορές οι άνθρωποι ή οι καταστάσεις, θα μειώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα δημιουργήσουν αμφιβολίες για τον εαυτό σου ή τις δυνατότητές σου. Εκεί είναι που δεν πρέπει να μασήσεις. Οτιδήποτε κι αν συμβεί, εσύ θα πρέπει να έχεις το κεφάλι ψηλά, την αυτοεκτίμηση σου επίσης και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι ώστε να πετύχεις στη ζωή σου.

Κι αν δεν βρεις κόλπα από μόνη σου να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου, να θυμάσαι πάντα ότι μπορείς να αντλείς δύναμη και έμπνευση από διάσημες γυναικείες προσωπικότητες, που σε προτρέπουν να σκεφτείς ποια είσαι και πώς μπορείς να τα καταφέρεις.

1 | Τίνα Φέι

Μην ξοδεύεις δυνάμεις προσπαθώντας να επηρεάσεις τους άλλους ή να τους αλλάξεις γνώμη. Γίνε ικανή να προσαρμόζεσαι κι εν τέλει εκείνοι θα αλλάξουν τη γνώμη τους, όταν εσύ θα είσαι κυρίαρχη του εαυτού σου. Αλλά μπορεί και να μην το κάνουν. Ποιος νοιάζεται; Κάνε αυτό που θες και μη σε νοιάζει αν τους αρέσει ή όχι.


2 | Κοκό Σανέλ

Οι γυναίκες πρέπει πάντα να λένε στους άντρες ότι είναι δυνατοί. Εκείνοι είναι σκληροί, δυνατοί και υπέροχοι. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες είναι οι δυνατές.


3 | Ζόι Ντεσανέλ

Δεν καταλαβαίνω γιατί η θηλυκότητα θα πρέπει να είναι συνώνυμη της αδυναμίας. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι ελεύθερες να εκφραστούν χωρίς να σκέφτονται ότι πρέπει να λειτουργήσουν ως άντρες ή ότι πρέπει να είναι πιο διακριτικές για να πετύχουν. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος να μείνουν οι γυναίκες στην σκιά του άντρα.


4 | Έλεν ΝτεΤζένερις

Η πραγματική ομορφιά δεν έχει να κάνει με το χρώμα των μαλλιών ή των ματιών σου. Η πραγματική ομορφιά κρύβεται στο ποιος είσαι σαν άνθρωπος, στις αρχές και στο ήθος σου.


5 | Όντρεϊ Χέπμπορν

Η ομορφιά της γυναίκας δε βρίσκεται στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά στην ψυχή της. Είναι η φροντίδα με την οποία αγκαλιάζει αυτό που αγαπάει και το πάθος που επιδεικνύει. Η ομορφιά της γυναίκας μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων.


6 | Μέριλιν Μονρόε

Μία σοφή γυναίκα αρέσκεται αλλά δεν ερωτεύεται, ακούει αλλά δεν πιστεύει και φεύγει πριν την αφήσουν.


7 | Γουίτνεϊ Χιούστον

Μου αρέσει που είμαι γυναίκα μέσα σε ανδροκρατούμενο κόσμο. Εξάλλου, οι άντρες δεν μπορούν να φορέσουν φορέματα, αλλά εμείς φοράμε παντελόνια.


8 | Φάρα Φόσετ

Ο Θεός έδωσε στις γυναίκες θηλυκότητα και διαίσθηση. Ο σωστός συνδυασμός τους είναι ικανός να μπερδέψει τον εγκέφαλο όποιου άνδρα έχω γνωρίσει.


9 | Τσέρι Λάνγκι

Να είσαι ο εαυτός σου. Είναι η εσωτερική ομορφιά που μετράει. Είσαι ο καλύτερος φίλος σου και το μυστικό για την ευτυχία σου. Όταν το αποδεχτείς αυτό – και θα σου πάρει κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις για να το καταλάβεις – θα μπορέσεις να είσαι ευτυχισμένη.


10 | Αμέλια Έρχαρτ

Θέλω να το κάνω γιατί μπορώ! Οι γυναίκες πρέπει να προσπαθούν να επιτύχουν πράγματα, όπως και οι άντρες. Όταν αποτυγχάνουν, η αποτυχία τους θα πρέπει να είναι μία πρόκληση για τους άλλους.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DUST+CREAM έκανε την Αναστασία πιο «Όμορφη» από ποτέ στο νέο της video clip!

ΣΤΥΛ

Το Pyjama Party της Tezenis είχε τα πιο cozy vibes με πρωταγωνιστή τη νέα pyjama collection!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τρία πράγματα να προσέξεις στα 20 σου για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET