ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Κινδυνεύει να χάσει το πόδι ο 23χρονος φοιτητής που παρέσυραν οι φίλοι του με μπουλντόζα!

Επικίνδυνα από πολλές απόψεις αυτά τα πάρτι τελικά...

Neopolis Team

15 Ιουνίου, 2021

Το ΑΠΘ έχει συνεχώς στραμμένα τα φώτα πάνω του τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των «κορωνοπάρτι» όπως αποκαλούνται, αλλά αυτή τη φορά, η είδηση για την οποία απασχολεί είναι ένα άκρως επικίνδυνο συμβάν που διαδραματίστηκε στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος κι είχε ως αποτέλεσμα φοιτητή να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, το άσχημο σκηνικό εκτιλύχθηκε στο πιο πρόσφατο πάρτι που διοργανώθηκε στους χώρους του ΑΠΘ, όπου παρέα 10 ατόμων, υπό την επήρεια αλκοόλ, αποφάσισε να ανέβει σε μια μπουλντόζα που ήταν στο σημείο λόγω των έργων που γίνονται στο πανεπιστήμιο. Όπως αναφέρει η μητέρα του 23χρονου τραυματία, οι φοιτητές βρήκαν τα κλειδιά πάνω στο όχημα και άναψαν τη μηχανή. Η ανεύθυνη αυτή κίνηση είχε ως αποτέλεσμα τον άσχημο τραυματισμό ενός από αυτούς, που όπως λέγεται, έπεσε από τη μπουλντόζα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, και έτσι παρασύρθηκε.

Ο άτυχος 23χρονος βρέθηκε με ένα τεράστιο κόψιμο από τον μηρό μέχρι τη γάμπα του κι αυτή τη στιγμή δίνει μάχη στο νοσοκομείο ώστε να μη χάσει το πόδι του.

Μόλις κατάλαβαν οι υπόλοιποι τι είχε συμβεί, σταμάτησαν το όχημα και κατέβηκαν αμέσως από αυτό. Όπως σημειώνεται, άρχισαν να φωνάζουν σε κατάσταση σοκ όταν αντίκρισαν τον τραυματισμένο φίλο τους γεμάτο αίματα, ενώ στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο για να τον περισυλλέξει.

Αυτό ήρθε άμεσα στο σημείο (σημειώνεται ότι η μπουλντόζα είχε βρεθεί μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών), παρέλαβε τον τραυματία από την κεντρική πύλη και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Προς το παρόν, ο άτυχος νεαρός παλεύει να μη χάσει το πόδι του, ενώ η μητέρα του ανακοίνωσε ότι θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτιά για φοιτήτριες της Νομικής Αθηνών σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης ρωμαϊκού δικαίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET