ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές είναι οι 6 απρόβλεπτες στιγμές που κάθε 20χρονη πρέπει να αποφύγει να κάνει σεξ!

Όταν η στιγμή είναι σωστή κι η διάθεση ανεβασμένη και γενικότερα όλες οι προϋποθέσεις ευδοκιμούν, δε βλέπει κανείς το λόγο του να μην τρυπώσεις στο κρεβάτι με τον/τη σύντροφό του και να αρχίσετε τα χάδια. Έλα μου όμως, που υπάρχουν φορές που θα έπρεπε να αποφύγεις να κάνεις σεξ όπως αποφεύγει ο διάολος το λιβάνι! Πέρα […]

Θεώνη Σταματοπούλου

5 Απριλίου, 2017

Όταν η στιγμή είναι σωστή κι η διάθεση ανεβασμένη και γενικότερα όλες οι προϋποθέσεις ευδοκιμούν, δε βλέπει κανείς το λόγο του να μην τρυπώσεις στο κρεβάτι με τον/τη σύντροφό του και να αρχίσετε τα χάδια.

Έλα μου όμως, που υπάρχουν φορές που θα έπρεπε να αποφύγεις να κάνεις σεξ όπως αποφεύγει ο διάολος το λιβάνι! Πέρα από το να έχεις εξασφαλίσει ότι κανένας από τους δύο δεν έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα κι έχετε πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να υπολογίσεις πριν κάνεις σεξ για το δικό σου καλό, αλλά και του συντρόφου σου.

Αυτές είναι οι φορές που πρέπει να αποφύγει κάθε κοπέλα να κάνει σεξ:

#1 Αμέσως μετά από ξύρισμα ή αποτρίχωση

Το ξύρισμα κι η αποτρίχωση αφήνουν το δέρμα σου ερεθισμένο με αποτέλεσμα, αν πας να κάνεις σεξ αμέσως μετά, είναι πάρα πολύ πιθανό να αποκτήσεις κάποια μόλυνση, επιπλέον ερεθισμό ακόμη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα αν δεν έχεις προσέξει καλά. Πρέπει να αφήσεις το δέρμα σου να αναπνεύσει για τουλάχιστον μία ημέρα, πριν κάνεις σεξ.


#2 Πριν το ραντεβού σου με το γυναικολόγο

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, η επίσκεψή σου στο γυναικολόγο προϋποθέτει μία 24ωρη αποχή από το σεξ για κάποιο λόγο. Το σπέρμα είναι ικανό να αλλάξει τα επίπεδα του pH στον κόλπο σου και να τροποποιήσει εξίσου τα αποτελέσματα που περιμένεις, κάτι το οποίο μπορεί φυσικά να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.


#3 Όταν είσαι σε πισίνα ή κάνεις καυτό μπάνιο

Οι κίνδυνοι του σεξ σε μία πισίνα ή μία μπανιέρα με καυτό νερό, είναι αμέτρητοι. Πρώτα – πρώτα, η χλωρίνη που υπάρχει στην πισίνα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στον κόλπο σου. Ύστερα, αν το νερό δεν είναι σωστά χλωριωμένο, είναι πιθανό να κολλήσεις κάποιο βακτήριο. Επίσης, το νερό μειώνει τη λίπανση, που μπορεί να οδηγήσει στην ξηρασία του κόλπου και σε επιπρόσθετες μολύνσεις.


#4 Όταν έχεις μολυνθεί από μύκητες

Πρέπει να απέχεις από το σεξ τόσο καιρό μέχρι να γίνεις απολύτως καλά. Και δεν πρέπει να ρισκάρεις την υγεία του συντρόφου σου και να προστατέψεις ταυτόχρονα τον εαυτό σου, καθώς προφανώς το σεξ ενώ έχεις μολυνθεί και πονάς, δεν θα έχει την ίδια γλύκα.


#5 Όταν έχεις στομαχόπονο

Εκτός κι αν έχεις τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θεωρείς ότι θα αποδόσεις και θα ευχαριστηθείς το ίδιο το σεξ ενώ πονάς, σε άλλη περίπτωση πρέπει να αποφύγεις με κάθε κόστος το σεξ ενώ πονάς στην κοιλιά.


#6 Όταν δεν έχει επιλεγεί το σωστό μέγεθος προφυλακτικού

Όχι απλά θα μειωθεί η αποτελεσματικότητα και προστασία του, αλλά θα κινδυνεύσεις να γίνεις μάνα και πατέρας αντίστοιχα από το πουθενά. Δε νομίζω πως το θέλει κανείς αυτό, σωστά;

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET