ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 απρόβλεπτες ερωτήσεις που θα κάνουν το σύντροφό σου να χαμογελάσει!

Το γέλιο αποτελεί πηγή χαράς για τον καθένα. Και μπορεί το χιούμορ του καθενός να είναι διαφορετικό, υπάρχουν όμως μερικές διασκεδαστικές ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στο σύντροφό σου και να διευκολύνεις τη συζήτησή σας ή να προσδώσεις ένα χαρούμενο τόνο σ’ αυτήν. Σίγουρα ο ένας από τους δύο είναι πιο σοβαρός, αλλά αυτό δε […]

Θεώνη Σταματοπούλου

16 Οκτωβρίου, 2017

Το γέλιο αποτελεί πηγή χαράς για τον καθένα. Και μπορεί το χιούμορ του καθενός να είναι διαφορετικό, υπάρχουν όμως μερικές διασκεδαστικές ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στο σύντροφό σου και να διευκολύνεις τη συζήτησή σας ή να προσδώσεις ένα χαρούμενο τόνο σ’ αυτήν. Σίγουρα ο ένας από τους δύο είναι πιο σοβαρός, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για αστεία και καλοπροαίρετα σχόλια. Άλλωστε μία συζήτηση που περιέχει χιούμορ, είναι πάντα μία καλή συζήτηση.

Κι αν θέλεις μερικά παραδείγματα για να καταλάβεις τι εννοώ λέγοντας «διασκεδαστικές ερωτήσεις», πάρε μία ιδέα από τις παρακάτω που μπορείς να ανταλλάξεις με μηνύματα με το σύντροφό σου και να τον κάνεις να χαμογελάσει:

1. «Ποιο ήταν το χειρότερο ραντεβού που έχεις βγει;»

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα ραντεβού που δεν πήγε όπως το σχεδίαζες. Επειδή τέτοιες καταστάσεις έχουν συμβεί τουλάχιστον μία φορά στον καθένα, είναι πάντα διασκεδαστικό να μαθαίνεις «ιστορίες ντροπής» κι από άλλους και να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη! Με αυτή την ερώτηση, σίγουρα θα μάθεις ενδιαφέροντα πραγματάκια και θα γελάσεις με την ψυχή σου με τις ατυχίες του συντρόφου σου.

2. «Ποιο είναι το αγαπημένο σου emoticon, όταν φλερτάρεις;»

Ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά όταν προσπαθεί να δημιουργήσει κατάσταση με κάποιο πρόσωπο. Όλοι έχουν τους κρυφούς συνδυασμούς και τα παραθυράκια τους που τους κάνουν ακαταμάχητους προς το άλλο φύλο. Το φλερτ μέσω μηνυμάτων έχει την τιμητική του στις μέρες μας. Το ίδιο και τα emoticons που χρησιμοποιεί ο καθένας για να εκφραστεί. Ξέρεις, τα χαμογελάκια, τα φιλάκια, τα κλειστά ματάκια… Αλήθεια, ο δικός σου σύντροφος τι χρησιμοποιεί κάθε φορά που φλερτάρει (πριν να γνωρίσει εσένα φυσικά);

3. «Είσαι… μαμάκιας;»

Όλα τα αγοράκια έχουν θέματα με τη μαμά τους, όλα κι όλα. Δεν το λέω για κακό. Λογικό είναι. Κι εμείς τα κοριτσάκια έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στον μπαμπά μας. Ο καθένας με τις αδυναμίες του. Σιγά μην τη γλίτωνε κι ο δικός σου. Χωρίς καν να τον ξέρω, στοιχηματίζω ότι έχει mommy issues.

4. «Αν είχες την επιλογή ανάμεσα σε μία γυναίκα που κλαίει, σε μία που παραπονιέται ή σε μία που γκομενίζει ασυστόλως, ποια θα επέλεγες;»

Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα. Εδώ απαιτείται η αλήθεια και μόνο. Ανάμεσα από τρεις χάλια επιλογές, τον αναγκάζεις να επιλέξει τη λιγότερο κακή. Τι είναι πιο υποφερτό για εκείνον άραγε; Η κλάψα, τα παράπονα ή το φλερτ; Εκεί θα καταλάβεις πολλά.

5. «Είσαι κυριαρχικός ή υποτακτικός;»

Εδώ να περιμένεις να ακούσεις πολλά, αν βέβαια δεν τα έχεις ήδη ανακαλύψει στη σεξουαλική σας ζωή. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο κατευθύνσεις είναι διαμετρικά αντίθετες. Άλλωστε όπως και να το κάνεις από την στιγμή που δύο άτομα συναντώνται ερωτικά, είναι αυτονόητο να αποφασίσουν μεταξύ τους ποιος θα κυριαρχήσει σε ποιον. Δύο κυριαρχικοί σε μία σχέση σπάνια υπάρχουν.

6. «Θεωρείς τον εαυτό σου σέξυ ή έξυπνο;»

Αν απαντήσει και τα δύο, πρόκειται για μία αναμενόμενη απάντηση που αναδεικνύει ότι πέρα από χιούμορ, έχει και εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό του. Καλό σημάδι αυτό. Αν από την άλλη μιλάμε για σοβαρό άτομο που ξέρει να επιλέγει ανάμεσα σε καταστάσεις και σε διλήμματα κι επιλέξει ένα από τα δύο, τότε έτσι θα είναι. Θεωρεί προσόν του το ένα ή το άλλο περισσότερο.

7. «Αν έβγαζα ένα παρατσούκλι στο πέος σου, ποιο θα ήθελες να είναι αυτό;»

Δε νομίζω γενικά να θελήσει να αποκτήσει παρατσούκλι το πολύτιμό του αλλά σε κάθε περίπτωση, αν είναι λόγου χάρη μαζόχος, λογικά δε θα επιλέξει κάποιο υποκοριστικό, αλλά κάτι δυναμικό και μεγαλοπρεπές. Θα μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στα «Ο Μεγάλος», «Ο Πολιορκητής», «Ο Αήττητος» κλπ. Λέω εγώ τώρα. Ιδέες δίνω.

8. «Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν με είδες;»

Πολύ γλυκιά κι όμορφη ερώτηση. Όλοι μας θέλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό που σκέφτεται κανείς όταν μας γνωρίζει για πρώτη φορά. Η γνώμη των άλλων μετράει ως γνωστόν. Κι αν μετράει μία φορά η γνώμη των άλλων, τότε του συντρόφου σου είναι άκρως σημαντική. Αν αρχίσει να σου αραδιάζει όμορφα λόγια και να σου απαριθμεί τις όμορφες σκέψεις που έκανε μόλις σε είδε, θα δημιουργηθεί ένα πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ σας και θα αναπολήσετε τις απαρχές του έρωτά σας.

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET