ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Από τον Οκτώβρη θα μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το The Sims 4, sul sul ζωή!

Μίλησε κανείς για χειμερινό εξάμηνο;

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

16 Σεπτεμβρίου, 2022

Sul sul!

Είναι Παρασκευή, ακολουθεί ΣΚ με ωραίο καιρό, μόλις μάθαμε ότι το The Sims 4 από εδώ και στο εξής θα διατίθεται δωρεάν, τι άλλο θέλουμε;!

«Και μερικά τσάμπα expansion packs» είναι η απάντηση, αλλά κάτι γίνεται κι εκεί.

Από τις 18 Οκτωβρίου που λέτε, το παιχνίδι που μας μεγάλωσε, αφού μας δίδαξε κυριολεκτικά τι εστί ζωή (με τα καλά και τα άσχημά της), θα είναι εντελώς free να το κατεβάσει όποιος επιθυμεί στον υπολογιστή του μέσω EA App, Steam και Origin, στο Mac μέσω Origin, καθώς και στο PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S. 

H αλήθεια είναι ότι πλέον το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2014 δεν είναι τόσο ακριβό. Ωστόσο, το ποσό που γλιτώνεις από την αγορά του, μπορείς να το διαθέσεις κατευθείαν σε κάποιο expansion pack, που κακά τα ψέματα, είναι αναγκαία στην περίπτωση του Sims 4. Το base game είναι αρκετά φτωχό, ακριβώς για να σε αναγκάσει να σκάσεις παραπάνω λεφτά στα επιπλέον πακέτα του.

Σε κάθε περίπτωση, από τα μέσα περίπου του επόμενου μήνα θα μπορείς να χτίζεις σπίτια και να φτιάχνεις ζωές εντελώς δωρεάν, φροντίζοντας έτσι και την ψυχική σου υγεία. Με το χειμερινό εξάμηνο να έχει μόλις ξεκινήσει, κάπου θα πρέπει να ξεδίνεις.

Αν πρόλαβες να νιώσεις κορόιδο που εσύ πλήρωσες για το εν λόγω παιχνίδι, η εταιρεία δίνει ένα μικρό δωράκι και σε όλους εμάς που έχουμε ήδη το game. Συγκεκριμένα, από τις 14 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 17 Οκτωβρίου μπορείς να κάνεις δικό σου δωρεάν το Desert Luxe Kit pack, στο οποίο θα βρεις 28 έπιπλα ουδέτερων χρωμάτων και γενικότερα στοιχεία σε πιο φυσικούς τόνους.

Απόλαυσε λοιπόν όσο μπορείς το free base game, γιατί σε λίγο καιρό θα ζητάς ήδη επιπλέον πακέτα! Και όλοι ξέρουμε ότι κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία…

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET