Τιβί

Από αουτσάιντερ, η Κάζα το σήκωσε και είναι το Greece’s Next Top Model, babe!

Ειρήνη on top! Αυτό ήτανε, παιδιά. Ο μεγάλος τελικός του GNTM έφτασε στο τέλος του σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα και με ένα επεισόδιο διάρκειας 4 ωρών. Εβελίνα, Ειρήνη και Μαριάννα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γύρισμα διαφημιστικού και στις τρεις δοκιμασίες με το χριστουγεννιάτικο concept. Τα κορίτσια φόρεσαν δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη αποκλειστικά […]

Δήμητρα Πραντάλου

20 Δεκεμβρίου, 2018

Ειρήνη on top!

Αυτό ήτανε, παιδιά. Ο μεγάλος τελικός του GNTM έφτασε στο τέλος του σε ένα άκρως συγκινητικό κλίμα και με ένα επεισόδιο διάρκειας 4 ωρών. Εβελίνα, Ειρήνη και Μαριάννα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γύρισμα διαφημιστικού και στις τρεις δοκιμασίες με το χριστουγεννιάτικο concept.

Τα κορίτσια φόρεσαν δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη αποκλειστικά για τον τελικό και πόζαραν στην κάμερα του Δημήτρη Σκουλού. 

https://www.instagram.com/p/BrlTZKSF4vR/

Όπως γνωρίζαμε το τελευταίο μισάωρο του τελικού ήταν live, παρουσία φυσικά όλων των παικτριών που πέρασαν από το σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Η κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό, έκριναν την μεγάλη νικήτρια που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με μεγάλη ελληνική εταιρία καλλυντικών και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Οι κριτές είχαν το δύσκολο έργο να βαθμολογήσουν τις φωτογραφίες των κοριτσιών, ενώ οι τηλεθεατές “βοήθησαν” με την ψήφο τους για το τελικό αποτέλεσμα.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, η Ειρήνη Καζαριάν, το αουτσάιντερ του παιχνιδιού, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM.

Θα επανέλθουμε αύριο με σχόλια για τον τελικό! 

https://www.instagram.com/p/BrlPa1wD5MH/

 

 

 

FUN ZONE

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

Μουσική

Snik και Light δεν είναι καλεσμένοι στα φετινά βραβεία MAD λόγω περσινού ξύλου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET