ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 απλά πράγματα που τον ανάβουν φουλ, χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου!

Μπορείς να εξάψεις το ενδιαφέρον του χωρίς να του παρουσιαστείς όπως σε γέννησε η φύση, αρκεί να τολμάς και να δοκιμάζεις νέα πράγματα!

Mademoisex

25 Ιανουαρίου, 2019

Το να καταφέρει μία γυναίκα να ερεθίσει έναν άντρα γίνεται πολύ εύκολο με το που βγάλει τα ρούχα της. Τον να τον κάνει όμως να ερεθίζεται και μόνο στην σκέψη της, θέλει πολλά περισσότερα. Χρειάζεται φαντασία, τολμηρότητα, έξυπνες κινήσεις και… τσαλιμάκια. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι που μία κοπέλα μπορεί να κερδίσει το ερωτικό ενδιαφέρον του άλλου, χωρίς αυτοί να απαιτούν να του παρουσιαστεί ολόγυμνη, όπως τη γέννησε η φύση.

Οι πινελιές που μπορείς να δώσεις στην ερωτική σας ζωή είναι πολλές και οι ιδέες ακόμα περισσότερες, αρκεί να τολμάς και να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Και πίστεψέ με, θα ανταμειφθείς. Θα καταφέρεις να εξάψεις το πάθος του την ίδια στιγμή που η χημεία μεταξύ σας θα πάει σε άλλο επίπεδο.

Ιδού, λοιπόν, ορισμένα κολπάκια με τα οποία μπορείς να παίξεις και να ανεβάσεις τη θερμοκρασία:

1 | Άφησέ του τσαχπίνικα σημειωματάκια

Ξέρεις, από αυτά τα προκλητικά, τα ερωτικά και σέξι, που δε λένε πολλά, αλλά κάνουν τη φαντασία να οργιάζει. Για πότε θα ανυπομονεί να βρεθείτε από κοντά… Χρησιμοποίησε λέξεις που θα τον ιντριγκάρουν (χωρίς να γίνεσαι χυδαία), φλέρταρέ τον και γενικότερα παίξε μαζί του τόσο έντονα, ώστε να εκληφθεί όλο αυτό ως αρχή των προκαταρκτικών σας.

2 | Κάνε και κανά κομπλιμέντο, ντε

Δεν είμαστε μόνο εμείς που λατρεύουμε ν’ ακούμε ωραίες κουβέντες. Οι άντρες αγαπούν εξίσου τα κομπλιμέντα, καθώς έχουν κι αυτοί ανάγκη από επιβεβαίωση μια στο τόσο. Μην ξεχνάς να του δείχνεις και να του λες πόσο ωραία περνάς μαζί του, πόσο καλός είναι στο σεξ, πόσο σου αρέσουν οι πρωτοβουλίες που παίρνει και πως λατρεύεις τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται. Όσο πιο πολύ τον εξυψώνεις, τόσο περισσότερο θα τον κάνεις να σε θέλει.

3 | Το να γελάς μαζί του, το καλύτερο αφροδισιακό

Το γέλιο είναι σέξι, φίλη! Ένα ζευγάρι που είναι υγιές και περνάει καλά, φαίνεται από τον τρόπο που αυτοσαρκάζεται, γελάει ο ένας με τα αστεία του άλλου και αντιμετωπίζει όλες τις καταστάσεις, καλές και κακές, με χιούμορ και αισιοδοξία. Το ζευγάρι που γελάει με την ψυχή του, σίγουρα τα πάει καλά και στο κρεβάτι, αυτό είναι στανταράκι.

4 | Να μπουν και τα μασαζάκια στο πρόγραμμα παρακαλώ

Ένα καλό μασάζ μπορεί να προσφέρει απίστευτη χαλάρωση και να διώξει από πάνω σου το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Ε, όταν αυτό το μασάζ παίρνει μία άλλη χροιά, πιο ερωτική, και προσθέσεις αναμμένα κεράκια, σέξι μουσική και τα απαλά χέρια του αγοριού σου, τότε πάμε σε άλλο επίπεδο. Το μασάζ είναι ένας ιδανικός τρόπος να ξεκινήσουν και τα προκαταρκτικά, λέω εγώ τώρα.

5 | Θύμισέ του τα παλιά

Θυμάσαι στην αρχή-αρχή της σχέσης σας, τότε που δεν είχατε κάνει καν σεξ ακόμα, παρόλα αυτά θέλατε σαν τρελοί ο ένας τον άλλον; Τόσο παλιά πρέπει να πας κι αυτό ακριβώς το συναίσθημα πρέπει να πετύχεις. Χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε κανένα ρούχο (βάλε το σαν όρο για όσο αντέξετε), ξεκινήστε να φασώνεστε όπως τότε, λίγο αθώα, λίγο παιχνιδιάρικα και όσο ανεβάζεις ένταση, τόσο εκείνος θα θέλει να σε βάλει κάτω. Θα τον τρελάνεις σου λέω!

6 | Πέτα και κανά βρωμόλογο

Ελπίζω να μην είσαι από τις κοπέλες που ντρέπονται και δε λένε κουβέντα πάνω στο σεξ. Αλλά κι αν είσαι, what’s wrong with you, girl; Είναι απόλυτα υγιές να χρησιμοποιείς προστυχόλογα τόσο για να τον ανάψεις όσο και στη διάρκεια του σεξ. Άσε λοιπόν τις ντροπές σου στην άκρη και κάνε το ερωτικό παιχνίδι πιο πικάντικο λέγοντάς του πράγματα που δεν έχει ακούσει ξανά από εσένα.

Άντε βρε, καλά να περάσετε και προσοχή μη μου καείτε μόνο από το πολύ το άναμα!


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET