Είναι viral

Απατημένη στέλνει στον πρώην της 1 τόνο κρεμμύδια, για να μάθει τι πάει να πει κλάμα!

Ο αλήτης ούτε ένα δάκρυ δεν έριξε.

Σε κάποια φάση της ζωής μας όλοι έχουμε περάσει από εκείνο το στάδιο του χωρισμού που στο μυαλό μας γυροφέρνουν πιθανά σενάρια εκδίκησης για να «πληρώσει» ο άλλος με το ίδιο νόμισμα ή κι ακόμη πιο ακριβά. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, το ζητάει η ραγισμένη μας καρδούλα.

Μέχρι που στο τέλος επικρατεί η λογική υπενθυμίζοντάς μας πως μια φορά μαλ@κας, για πάντα μαλ@κας. Και για το αντίθετο φύλο εννοείται ότι ισχύει το ίδιο, για να σας προλάβω.

Ωστόσο, προφανώς και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και αντιδρούν διαφορετικά όταν αντιλαμβάνονται ότι τρώνε κέρατο. Όπως για παράδειγμα, η κοπέλα από την Κίνα που σκέφτηκε κάτι πολύ ευφάνταστο για τον πρώην της που και τη χώρισε και την απάτησε όσο ήταν μαζί της.

Η ίδια, που λέτε, έκλαιγε για τρεις ημέρες ασταμάτητα, όταν έμαθε πως ο πρώην της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους πήγε με άλλη. Το γεγονός μάλιστα, ότι οι κοινοί τους φίλοι, την ενημέρωναν πως εκείνος δεν έριξε ούτε ένα δάκρυ, κοινώς σκασίλα του μεγάλη, δε βοήθησε και πολύ τα πράγματα.

Μετά από πολλή σκέψη (ώριμη δεν τη λες) με τον εαυτό της, αποφάσισε πως ένας είναι ο τρόπος να του το ανταποδώσει. Να παραγγείλει έναν τόνο κρεμμύδια και να ζητήσει να τα αφήσουν έξω από το σπίτι του με το εξής σημείωμα: «Έκλαψα τρεις ημέρες, τώρα ήρθε η σειρά σου».

Παρήγγειλα έναν τόνο κρεμμύδια για το σπίτι του. Είχα τα χρήματα. Ήθελα να μάθει πώς είναι να κλαις.

Αρκεί μόνο να πούμε πως ο καψερός ο οδηγός του φορτηγού που μετέφερε τα κρεμμύδια, έκανε 4 ώρες να τα ξεφορτώσει στην πόρτα του τύπου.

Από την άλλη, το αυτάκι του πρώην της ούτε που ίδρωσε και ίσως και να έχει κι αυτός τα δίκια του εν μέρει – σίγουρα όχι για την απιστία – αφού όπως δήλωσε, τη χώρισε γιατί η συμπεριφορά της ξεπερνούσε τα όρια. Και άντε τώρα, να μην τον πιστέψεις.

Η πρώην μου ζούσε για δράμα. Λέει σε όλους πως δεν έχω κλάψει ούτε λίγο για τον χωρισμό μας. Είμαι κακός άνθρωπος επειδή δεν έκλαψα;

Στο μεταξύ την πιο δύσκολη φάση τους πρέπει να πέρασαν οι καημένοι οι γείτονες που ίσως και να πέθαναν εκείνη την ημέρα από την μπόχα της κρεμμυδίλας. Όπως είπε και ένας γείτονας «μπορεί ο πρώην της να μην έκλαψε, εγώ σίγουρα όμως έκλαψα».

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET