ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι καλύτερες απαντήσεις που μπορείς να δώσεις στον τύπο που σου στέλνει μόνο για σεξ!

Σε όλες μας έχει τύχει κάποια στιγμή να μπλέξουμε με τύπο που μας ήθελε μόνο για το σεξ και τίποτα παραπάνω. Μεταξύ μας, κακό αυτό δεν είναι, αν σκεφτείς ότι όλοι περνάμε φάσεις και ουκ ολίγες φορές το έχουμε κάνει κι εμείς οι ίδιες. Κακό γίνεται όταν ο «λεγάμενος» δε μας ξεκαθαρίζει την κατάσταση από […]

Mademoisex

12 Δεκεμβρίου, 2018

Σε όλες μας έχει τύχει κάποια στιγμή να μπλέξουμε με τύπο που μας ήθελε μόνο για το σεξ και τίποτα παραπάνω. Μεταξύ μας, κακό αυτό δεν είναι, αν σκεφτείς ότι όλοι περνάμε φάσεις και ουκ ολίγες φορές το έχουμε κάνει κι εμείς οι ίδιες. Κακό γίνεται όταν ο «λεγάμενος» δε μας ξεκαθαρίζει την κατάσταση από την αρχή και μας εκμεταλλεύεται δίχως αύριο, τάζοντάς μας πιο σοβαρά πράγματα.

Ένα τέτοιο άτομο είναι, όπως το αποκαλώ εγώ, μ@λ@κ@ς.

Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω για να περιγράψω τον τύπο που άλλα λέει, άλλα εννοεί κι άλλα κάνει. Είναι τόσο διχασμένη προσωπικότητα, που πολλές φορές (για να μην πω πάντα) ούτε κι ο ίδιος ξέρει τι ζητάει. Σε θέλει για σχέση; Σε θέλει για καβάτζα; Σε θέλει για φίλη; Εξάρταται από τις κ@υλες που θα ξυπνήσει.

Τέτοιοι τύποι λοιπόν, από καταβολής κόσμου, χρησιμοποιούν όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ, τις ίδιες ατάκες για να ρίξουν το θύμα τους ή να «το φέρουν στα μέτρα τους».

Επειδή είμαι σίγουρη πως έχεις μπουχτίσει κι εσύ πχια με δαύτους, παρακάτω σου έχω ετοιμάσει ορισμένες απαντήσεις να δώσεις στις γνωστές μπούρδες που θα λάβεις, για να γιάνει επιτέλους η ψυχούλα σου:

1 | «Είσαι ξύπνια;» (μετά τις 12 το βράδυ)

Το πιο κοινό μήνυμα που θα σταλθεί από την αφεντιά του. Έχει ορεξούλες και ψάχνει για κορόιδο να ξεδιψάσει την κάψα του. Σε περνάει για χαζή μάλλον, νομίζοντας πως δεν πάει το μυαλό σου στο τι μπορεί να θέλει τέτοια ώρα βραδιάτικα. Τι να καταλάβεις καλέ; Όλες οι σοβαρές συζητήσεις μετά τα μεσάνυχτα γίνονται. Απάντησέ του λοιπόν ένα απλό «όχι» για να τον κάψεις και μετά όντως πέσε για ύπνο, γιατί θα έχεις ξενερώσει κιόλας.

2 | «Πάμε για ποτό;» (επίσης μετά τις 12 το βράδυ)

Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος προτείνει σε άλλον να βγουν τέτοια ώρα; Μετά τις 12 πάμε για ύπνο, όχι για ποτό! Τουλάχιστον ας βρει το θάρρος να πει ότι θέλει σεξ να ξεμπερδεύουμε. Ας αφήσει καλύτερα τα ποτά και τις φαεινές του ιδέες. Την επόμενη φορά που θα σου έρθει αυτό το μηνυματάκι απάντα του ένα «Δεν μπορώ. Ήπια το γαλατάκι μου και λέω να πάω να την πέσω.» να τον ξενερώσεις κι απόλαυσε την ησυχία σου.

3 | Απανωτά μηνύματα που μιλάει μόνος του

Είμαι σίγουρη πως θα βρω τέτοια μηνύματα στο κινητό σου αν το ψάξω αυτήν την στιγμή κιόλας. Μιλάμε για εκείνον τον creepy τύπο, ο οποίος μπορεί να στέλνει μέχρι να γίνει η νύχτα μέρα. Τι κι αν δεν απαντάς, εκείνος δεν πτοείται. Στέλνει ξανά και ξανά και ξανά και σε κάνει να αναρωτιέσαι για το ανθρώπινο είδος και το πόση είναι η δύναμη της ανθρώπινης βλακείας. Απάντα του κάποια στιγμή «Είχα κι εγώ φανταστικό φίλο στο Δημοτικό» κι άσε τον να αναρωτιέται.

4 | «Στείλε μου γυμνή φώτο»

Χα χα χα πόσο τολμηρός, Θεέ μου. Τι αντρίλα, τι προσταγή! Ότι επειδή το είπε, εσύ θα τρέξεις αμέσως να στείλεις. Αυτός ο τύπος άντρα φίλη μου, είναι μία μάστιγα. Πολλοί τέτοιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι εκεί έξω. Έχουν τις κ@υλες τους και περιμένουν από εμάς να τους ικανοποιήσουμε. Αμ δε! Πες του ένα ωραιότατο «Να βάλεις να δεις καμία τσόντα» και τελειώνει εκεί η ιστορία.

5 | Σου στέλνει «ντικ πικ»

Στην περίπτωση αυτή, δεν αξίζει καν να απαντήσεις. Θαρρώ ότι το να τον μπλοκάρεις είναι υπεραρκετό. Αλλά έτσι για την ιστορία και για να τον νευριάσεις, απάντησε κάτι ευρηματικό. Πες του «Τι είναι αυτό; ΧΑΧΑΧΑ κάνει κρύο μάλλον στο σπίτι σου», άφησε το κοινό να σε χειροκροτήσει και ύστερα μπλοκ και ντιλίτ.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο mademoisex@gmail.com, εκείνη απαντάει!

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET