Τιβί

Δείτε την απάντηση της γυναίκας του Χανταμπάκη στον Αγγελόπουλο μετά τον καβγά τους.

Χτες είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έναν άγριο καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί για πολλές μέρες. Αναλυτικότερα, αφορμή ήταν μία παρέμβαση του Στέλιου για το θέμα του φαγητού την ώρα που η ομάδα γευμάτιζε. Αυτό ενόχλησε τον Σκιαθίτη, Αγγελόπουλο ο οποίος ήθελε ησυχία την ώρα του […]

Default avatar

Guest Author

14 Μαρτίου, 2017

Χτες είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έναν άγριο καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί για πολλές μέρες.

Αναλυτικότερα, αφορμή ήταν μία παρέμβαση του Στέλιου για το θέμα του φαγητού την ώρα που η ομάδα γευμάτιζε. Αυτό ενόχλησε τον Σκιαθίτη, Αγγελόπουλο ο οποίος ήθελε ησυχία την ώρα του φαγητού για αυτό και αποχώρησε από την καλύβα.

Ο Χάντα λοιπόν βλέποντας αυτήν την πράξη τον κάλεσε πίσω ειρωνεύοντας τον αλλά και την προσευχή στην οποία ο Αγγελόπουλος δίνει υπέρτατη σημασία. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν η ειρωνεία του Στέλιου συνεχίστηκε και ο Αγγελόπουλος αφαίρεσε από τον πρόσωπο του παρουσιαστή την μπλούζα με βίαιο τρόπο, κάτι που πυροδότησει και τον έντονο καβγά ανάμεσα στους δύο άντρες.

Η όμορφη ξανθιά λοιπόν, Όλγα Πιλιάκη που είναι και γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη, απάντησε στον Γιώργο Αγγελόπουλο με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

 

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET