ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το Εργοστάσιο Σοκολάτας άνοιξε στην Αθήνα κι έγινε χαμός από την πρώτη κιόλας μέρα!

Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της! Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στη Θεσσαλονίκη, η πελώρια σοκολατένια πόρτα άνοιξε στις 7 Νοεμβρίου στην Αθήνα! Η δημιουργική και καλλιτεχνική ομάδα της ΔΕΘ-Helexpo προετοίμασε ένα υπέροχο project, αυτό του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας» που απλώνεται σε περισσότερα από 3.500 τετραγωνικά μέτρα. Καταρράκτης και σιντριβάνια σοκολάτας, γιγαντιαία σοκολατάκια, αλλά και […]

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2015

Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της! Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στη Θεσσαλονίκη, η πελώρια σοκολατένια πόρτα άνοιξε στις 7 Νοεμβρίου στην Αθήνα!

Η δημιουργική και καλλιτεχνική ομάδα της ΔΕΘ-Helexpo προετοίμασε ένα υπέροχο project, αυτό του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας» που απλώνεται σε περισσότερα από 3.500 τετραγωνικά μέτρα.

Καταρράκτης και σιντριβάνια σοκολάτας, γιγαντιαία σοκολατάκια, αλλά και πελώρια σοκολατένια μπισκότα είναι μερικές μόνο από τις απολαυστικές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι ήρωες του παραμυθένιου εργοστασίου σοκολάτας στους επισκέπτες.

Διαδραστικό και πρωτότυπο, το θεματικό αυτό πάρκο απευθύνεται σε επισκέπτες κάθε ηλικίας. Θα λειτουργήσει στο εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi, στην Λεωφόρο Κηφισίας 39, από 7 Νοεμβρίου 2015 έως 21 Φεβρουαρίου 2016, θα είναι δηλαδή εδώ σε όλη την περίοδο των Χριστουγέννων.

To εξωτικό ταξίδι στο Εργοστάσιο Σοκολάτας, λένε οι διοργανωτές, συνδυάζει αριστοτεχνικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση.

ergostasio-sokolatas1

Στο Μουσείο του Κακάο και της Σοκολάτας μπορεί κανείς να μάθει τα πάντα για το εξωτικό κακαόδεντρο και να δει αληθινά δείγματα καρπού και σπόρων, ενώ στον Ναό των Αζτέκων να ανακαλύψει τους θρύλους, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των ινδιάνων, αλλά και τις απίθανες ιστορίες του κακάο.

Στο Εργαστήρι Σοκολάτας, πέρα από τη συμμετοχή του στα διάφορα στάδια παραγωγής και συσκευασίας σοκολάτας, ο επισκέπτης μπορεί και να δοκιμάσει αγαπημένες λιχουδιές, με τον σεφ στο Εργαστήρι Μπισκότου να δημιουργεί «μαγικά» μπισκότα.

Επιπλέον, στον χώρο με το «μεγάλο μυστικό», θα βρίσκεται ο μεγαλύτερος Καταρράκτης Σοκολάτας της Ευρώπης με 1.200 λίτρα λιωμένης σοκολάτας να ρέουν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών.

Το ταξίδι στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», ολοκληρώνεται με μίνι show γευσιγνωσίας που περιλαμβάνει επιλεγμένες γεύσεις απ’ όλον τον κόσμο.

Πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το Εργοστάσιο Σοκολάτας στην Αθήνα:

Ωράρια λειτουργίας

  • Καθημερινά: 9:00 – 19:00
  • Σάββατο: 11:00 – 21:00 &
  • Κυριακή: 11:00 – 19:00

Τιμές Εισιτηρίων

  • Γενική είσοδος: 7,00 €/άτομο
  • Φοιτητές/ΑΜΕΑ/Πολύτεκνοι (παρουσία 4 μελών και πλέον, με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας) : 5 €/άτομο
  • Οικογενειακό εισιτήριο (3 & 4 άτομα): 20,00€ (2 γονείς με 2 παιδιά ή 2 γονείς με ένα παιδί, παιδιά μέχρι 3 ετών, δωρεάν)
  • Σχολεία και Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 5,00€/άτομο.

Δείτε εικόνες από την πρώτη μέρα λειτουργίας του όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στο TheToc.gr:

ergostasio-sokolatas2

ergostasio-sokolatas3

ergostasio-sokolatas4

ergostasio-sokolatas5

ergostasio-sokolatas6

ergostasio-sokolatas7

ergostasio-sokolatas8

ergostasio-sokolatas9

ergostasio-sokolatas10

ergostasio-sokolatas12

ergostasio-sokolatas13

ergostasio-sokolatas14

ergostasio-sokolatas15

ergostasio-sokolatas16

ergostasio-sokolatas17

ergostasio-sokolatas18

ergostasio-sokolatas19

ergostasio-sokolatas20

ergostasio-sokolatas21

ergostasio-sokolatas22

ergostasio-sokolatas23

ergostasio-sokolatas24

ergostasio-sokolatas25

ergostasio-sokolatas26

ergostasio-sokolatas27

ergostasio-sokolatas28

ergostasio-sokolatas29

ergostasio-sokolatas30

ergostasio-sokolatas31

 

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET