ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 εξαιρετικά αμήχανες κι άβολες στιγμές που όλοι έχουμε βιώσει όταν ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους!

Το να συναναστρέφεσαι με τον περίγυρό σου σε διάφορες κοινωνικές περιστάσεις, μπορεί πράγματι να ακούγεται αρκετά εύκολο και ευχάριστο, ωστόσο ορισμένες φορές μπορεί να καταλήξει σε πραγματικά άβολες καταστάσεις οι οποίες βέβαια, όταν τις ξανασκέφτεσαι, φαντάζουν τουλάχιστον αστείες. Οι καταστάσεις αυτές θα σου φανούν πιο οικείες αν είσαι από αυτούς που δεν διακρίνονται και τόσο […]

Default avatar

Guest Author

6 Οκτωβρίου, 2016

Το να συναναστρέφεσαι με τον περίγυρό σου σε διάφορες κοινωνικές περιστάσεις, μπορεί πράγματι να ακούγεται αρκετά εύκολο και ευχάριστο, ωστόσο ορισμένες φορές μπορεί να καταλήξει σε πραγματικά άβολες καταστάσεις οι οποίες βέβαια, όταν τις ξανασκέφτεσαι, φαντάζουν τουλάχιστον αστείες. Οι καταστάσεις αυτές θα σου φανούν πιο οικείες αν είσαι από αυτούς που δεν διακρίνονται και τόσο για την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά τους, αλλά αντίθετα για το διαρκές κοινωνικό άγχος που τους διακατέχει.

Ξέρεις, λοιπόν, ότι είσαι ένας από αυτούς…

1. …όταν σκέφτεσαι αρκετή ώρα από μέσα σου για το πώς θα παραγγείλεις σ’ ένα μαγαζί και τελικά είτε μπερδεύεις τα λόγια σου είτε δεν ακούγεσαι.

i-cant-even

2. …όταν ρωτάς κάποιον τι κάνει, έπειτα σε ρωτάει κι εκείνος το ίδιο και τον ξαναρωτάς πάλι από την αρχή.

«Τι κάνεις;» – «Καλά είμαι, εσύ;» – «Καλά κι εγώ, εσύ;» αν σου θυμίζει κάτι…

said-that-already

3. …όταν δεν έχεις ακούσει την ερώτηση, αλλά δεν θέλεις να το πεις και τελικά απαντάς κάτι που δεν βγάζει και πολύ νόημα.

dont-even-know

4. …όταν πας να μιλήσεις ταυτόχρονα με κάποιον, εκείνος σε προτρέπει να μιλήσεις πρώτος και νιώθεις την τεράστια ανάγκη πως πρέπει να πεις για κάτι που θα ακουστεί πολύ σημαντικό.

jim-halpert

5. …όταν σου κάνουν μια ερώτηση και – χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο – απαντάς γρήγορα κάτι που δεν ισχύει και μετά δεν ξέρεις αν πρέπει να το διορθώσεις ή όχι.

what-did-i-just-say

6. …όταν απευθύνεσαι σε κάποιον αλλά εκείνος σε αγνοεί γιατί δεν άκουσε λέξη από όσα είπες, οπότε προσποιείσαι ότι δε συνέβη ποτέ και προσεύχεσαι πως κανείς άλλος δεν το παρατήρησε.

invisible

7. …όταν υπάρχει μια μικρή παύση σε μια συζήτηση και δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να αλλάξεις θέμα ή απλώς ο άλλος σκέφτεται αυτό που συζητάτε.

what-are-you-thinking-about

8. …όταν βιάζεσαι να μιλήσεις και το αποτέλεσμα είναι να ενώσεις δύο λέξεις σε μία.

grool

9. …όταν χαμογελάς και χαιρετάς κάποιον επειδή νόμιζες ότι τον ήξερες και τελικά συνειδητοποιείς ότι πρόκειται για άγνωστο, επομένως προσποιείσαι ότι χαιρετούσες κάποιον άλλο.

hey

10. …όταν κάνεις κάποιο αστείο, αλλά τελικά ακούγεται αρκετά σοβαρό και σχετίζεται κάπως με αυτόν που έχεις απέναντί σου, με αποτέλεσμα να μαζευτείς αμέσως και να πρέπει να εξηγήσεις ότι ήταν αστείο.

im_just_kidding

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET